論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位媽咪,我今次第一次請工人,有朋友話我知點都要打比工人既前僱主傾,
但係我估十居其九都係負評,大家點睇??

大宅

回覆:打比前僱主

吾一定,我個的前傭主都說現在這個優點多過缺點的

複式洋房

嘩,都唔錯wow,不過係你自己打比ex定agent幫你打呀??

大宅

回覆 angelandme 的帖子

如果個工人自知做得唔好,就會推搪話唔記得個電話號碼,咁你都心中有數.

大宅

我而家呢個印印都係炒妹, 我請佢之前係hk做咗2個月就俾人炒咗, 但係個agent極力推介, 我話要打俾前僱主, 個印妹都話無前僱主個電話, 但係我都信佢真係無電話no., 因為做得個兩個月, 唔知都唔出奇, 因為我都留咗我同老公個電話俾個印印, 但佢一次都無打過俾我哋!!

loveannis  咁佢系你屋企做左幾耐,做得好唔好啊?  發表於 11-8-22 01:14

大宅

做咗半年啦, 初初佢都唔得架, 已經揾咗個新工人代佢, 但個新工人無啦啦話有咗唔黎, 見佢而家又進步咗, 未繼續用lor, 但係佢做嘢好慢, 佢約滿我都係要換....

佢初初真係好唔掂, 我見佢有個10歲既女, 佢又話識湊bb, 我先請佢, 點知黎到, 完全唔係個回事, 佢連抱bb都唔識 佢有一次仲要搖我個bb, 我立刻喝停佢, 想立刻炒咗佢, 但係無人睇bb唔可以即炒咋, 佢勁驚, 因為佢仲未還晒錢, 好驚我炒佢, 佢又喊晒咁

複式洋房

......我都係請呆d冇咁醒既工人會好d........

首頁

尾頁

跳至