在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

~齊齊返工齊上網~(Part 7)

因應王國要求, 以後每夠二千posts就開新topic啦....

各位姊妹, 發財呢便~~~

名/工作地區/屋企地區/仔or女-出生年月
1. kitkitmum/上環/深水埗/仔仔(傑傑)-01年2月/囡囡(蘋蘋)-03年8月
2. 啫喱媽/中環/將軍澳/仔仔(重言)-03年8月
3. wensi/銅鑼灣/將軍澳/仔仔(天兒)-01年7月
4. mcyw888/觀塘/--/大仔-98年5月/細仔(卓卓)-03年5月
5. kruson/大埔/沙田/仔仔-02年3月(浚軒)
6. kw/觀塘/馬鞍山/仔仔(浚鋒)-02年6月
7. YanyanMom/新蒲崗/牛池灣/囡囡(熙恩)-00年3月/囡囡(皓兒)-05年10月20日
8. 海魚媽/尖沙咀/--/仔仔(凱宇)-03年10月
9. kiumama/中環/粉嶺/仔仔(焯橋)-04年2月
10. YYLam/尖東/--/囡囡(凱瑩)-99年11月
11. Alexismama/尖東/葵芳/囡囡(芷彤)-01年3月
12. 栗子媽媽/紅磡/將軍澳/女(彥寧)-01年11月
13. poohpooh1668/荔枝角/屯門/仔仔(俊儒)-03年12月
14. namnamma/九龍灣/深井/囡囡(詠嵐)-01年9月
15. mycathy/金鐘/藍田/囡囡(紫鈺)-03年12月
16. Maksin/大埔/上水/仔仔(丞祐) - 04年
17. 蕭夫人信箱/灣仔/小西灣/囝囝(昊樑)-03年10月
18. TSZYAU2000/荔枝角/屯門/囡囡(芷渘)-00年3月
19. tungmimi/尖東/荃灣/囡囡(媐曈)-04年3月
20. mr1212/大埔/深井/囝囝(柏柏)-04年7月9日
21. AE_bb/CWB/-/仔(浚浚)-98年/女(晴晴)-04年12月
22. nicoletsui/砲台山/荃灣/囡囡(彤彤)/04年2月
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

男爵府

Re: ~齊齊返工齊上網~(Part 7)

我第一個報到 :mrgreen:

男爵府

del

侯爵府

我終於入到黎啦 :-(

子爵府

嘩.....咁咪好5得閒

伯爵府

終於可以登入law

侯爵府

腰果咩住D咩野呀 ?-(

子爵府

o個條係安全帶黎ka.....綁住張椅等佢5駛掉落黎

栗子媽媽 寫道:
腰果咩住D咩野呀 ?-(

子爵府

yeah~! 入到來啦~!

[size=x-large]報到~!
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

侯爵府

o下,腰果都被綁得好開心喎 [quote]
Tungmimi 寫道:
o個條係安全帶黎ka.....綁住張椅等佢5駛掉落黎

伯爵府

終於可以入到黎喇

子爵府

夜媽媽先上,好彩無樹o者

男爵府

衣.. 開版la..

不過真係唔好意思.. 忍唔住要呻下.
頭先同老公海魚飲完茶去百佳買野.
老公同海魚去左前面買片.
我係後面行. 點知條褲個蝴蝶kick住左人地架車.
我停係度想整luc佢. 後面有個阿嬋係後面撞埋黎.
仲話我隻腳踢親佢..
我話我條褲kick住架車所以停係度.. 係你唔睇前面撞埋黎.
佢話見我大肚唔同我嘈..
聽到呢句真係火都黎.. 我話我唔大肚咁又點呀.. 你打我呀.

跟住先係最憤怒...
我地再買多一陣野先走.. 老公問返我頭先做乜.
講講下 又撞返個衰人. 佢聽到我地講緊佢
個衰人話我生仔無XX喎..
我真係嬲到野都講唔到咁滯.
我話你講乜呀.. 佢又講多次喎.
我當時舉高隻手好想將佢個咀. 我當然無打到la.
跟住D百佳職員開始黎勸交.
佢仲係咁講.. 不停咁話我個仔喎.
我話如果我生仔無XX 你D孫都無呀.
鬧鬧下無好氣同佢再嘈.. 海魚又比我地嚇到傻左
咁我叫老公走.. 唔好同D無教育既人嘈.
老公當然唔罷手.
咁我同海魚去比錢 由得老公continue..
我地行開左.. 佢當然粗口橫飛.. (佢後尾同返我講)
最後D百佳staff拉開個阿嬸先散band..
真係越諗越嬲.. 到衣家D怒火都未平熄...
[/url]

大宅

海魚媽 唔好嬲.個亞嬋第一撞到人連 sorry 都無聲她真係冇家教唔好為這個8 婆生氣..我幫你 :tongue: :tongue: :tongue: ..

侯爵府

魚媽,
5好嬲親自己,嚇親魚仔
d粗重野等我黎,亞嬋接招 :tongue:

男爵府

真係唔該哂
上黎呻完真係爽好多..
早知我早D同我99學返兩手...
我同99講. 話你個孫仔今日比人話無屎忽..
佢話比佢會話返佢生仔3個屎忽. 我個個比埋你..
真係好爆笑..
[/url]

侯爵府

果然係老薑
海魚媽 寫道:
真係唔該哂
上黎呻完真係爽好多..
早知我早D同我99學返兩手...
我同99講. 話你個孫仔今日比人話無屎忽..
佢話比佢會話返佢生仔3個屎忽. 我個個比埋你..
真係好爆笑..

男爵府

海魚媽唔好嬲, 呢d 衰女人點會生得出仔呀, 佢把口咁衰連大肚婆都話實係冇仔女送終d 人啦

子爵府

99近呀 [quote]
栗子媽媽 寫道:
果然係老薑 [quote]

男爵府

嘩~~~~海魚媽千祈唔好嬲呀, 動胎氣呀!!! 等我又幫你....

佢 :evil: , 正一屎八婆 :evil: :evil: :evil:
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

首頁

尾頁

跳至