親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果放4日假????

去邊旅行好呀.....大家幫手諗下..........

男爵府

Re: 如果放4日假????

BKk

大宅

日本or台灣囉,機程又唔遠又方便.

大宅

我之前都諗去日本或台灣, 最後選了台灣, 因4天較短, 日本機程較長, 頭尾都唔見了2天, 如果長d時間, 當然日本吸引d...

我今星期六出發, 名副其實早機去(8:10am), 晚機返(8:35pm), 玩足4天...

卉卉 寫道:
去邊旅行好呀.....大家幫手諗下..........

子爵府

得四日我一定唔會揀去日本, 因為唔計頭尾得番兩日時間, 玩唔得幾多.
四日我會揀去台灣或泰國.... 星加坡未去過都可以去下既.

男爵府

台灣去過呀...泰國都去過...大家重有咩提議呀...日本我覺得4天太短..去好似唔抵玩咁....唔夠時間玩咁...

子爵府

台灣同泰國我都去過好多次, 但係都仲想再去...
有無唸過langkawi??? 係langkawi住二日, 跟住係kuala lumpur留二日, 又有陽光與海灘, 又可以係kuala lumpur食下野. 都唔錯架....

卉卉 寫道:
台灣去過呀...泰國都去過...大家重有咩提議呀...日本我覺得4天太短..去好似唔抵玩咁....唔夠時間玩咁...

洋房

一定過日本行下

大宅

台灣我都去過3次, 今次是第4次, 前3次都是自遊行, 所以今次跟團, 想小朋友去多d地方學多d野...導遊比較熟, 可以講多d資料比小朋友聽, 由上次去旅行開始, 我就要求個大女要專心聽導遊講解...

學姬公主 寫道:
台灣同泰國我都去過好多次, 但係都仲想再去...
有無唸過langkawi??? 係langkawi住二日, 跟住係kuala lumpur留二日, 又有陽光與海灘, 又可以係kuala lumpur食下野. 都唔錯架....

[quote]
卉卉 寫道:
[/quote]

大宅

yyyy:

咁您有冇叫大女寫旅遊報告呀? (一笑)

首頁

尾頁

跳至