興趣嗜好

跳至
[手機] 3G

首頁

尾頁

大宅

3G

邊間好PLAN同邊款手機好?

別墅

Re: 3G

Nokia 8860 la

Use HKBC credit card have great discourt tim

禁止訪問

公爵府

千萬

男爵府

2 個字, 唔掂 !!!!!!!!!!!!!!!!!

禁止訪問

男爵府

I just complete a 3G comtract at "3" and I swear I won't use it ever after.

大宅

好彩入黎睇睇o者, 原來 3g 咁唔掂!

大宅

我而家用緊3G, 但始終技術未成熟, 畫面唔夠流暢, 但為左見多D個囡, 無計啦 :-P
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

別墅

I would like to join a 3G package as I hope I can see my BB at home ma....I seems '3' service is poor. How about "Smartone" ? The Sharp phoneset look very nice....Any one using Smartone is it good ?

侯爵府

mamakitty
nokia8860
邊樹買有big discount? 即係how much???

伯爵府

牛年勳章 2021勳章 好媽媽勳章

用3G都係為左上唔到奶奶家的日子都可以見到囡囡
和記有好多盲點,包括我舊屋,有等於無,死唔死

複式洋房

一定要慎重考慮!!
我同我老公仲有其他親戚都用到怕
我老公
Jody 媽

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

我用STAMPTONE都掂喎,冇CUT線,不過部電話好細聲,成日MISS CALL就真

大宅

我用緊 smartone, 電話就nokia 6680, 月費128, 好似有30分鐘免費打同台 video call, audio call 就有大概800分鐘, 我自己就夠用架la, $128又唔算貴, 可能同一般2G費用差不多, 所以就算technology麻麻地, 我都覺得可以一用

miss call?? 我反而未試過wor...

大宅

babylaw 寫道:
我用STAMPTONE都掂喎,冇CUT線,不過部電話好細聲,成日MISS CALL就真

你用緊邊部電話? 近來我老公想轉數碼通既3G

大宅

yamichung 寫道:
我而家用緊3G, 但始終技術未成熟, 畫面唔夠流暢, 但為左見多D個囡, 無計啦 :-P

yeah, and it can use in japan............... no way!!!!

大宅

piggy_hk
我用緊sharp果部,銀色好似相機果架,不過d聲真係好細聲,完全聽唔到電話向

男爵府

我係早期3客戶,出機時貪電話平 (NEC313, 唔駛1000蚊的相機電話),同埋我想試用3G的資訊。但同很多人一樣, 對佢的通話情況用到"拗拗"聲,成日講講下CUT 線,BOOT機。COMPLAINT 過好幾次,都冇氣再去投訴。合約臨尾3個月的費用仲向大幅向上標升,但有平PLAN 又唔出聲,用到好"興"。

終於上個月約滿CUT左,寧願回流用2G。

首頁

尾頁

跳至