論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

佢已经係N次唔沖厠所, 有時俾小朋友見到話俾我知, 我唔係親眼見唔可以話佢. 第一次我咁唔好彩見到, 仲要係" c "!已經鏟鑊金同揾agent鏟埋一份, 今朝又係咁!!!!!! 仲要我發現時佢竟然煮緊早餐, 我絕對有理由懷疑佢究竟有冇洗手! 嬲到震佢地d衛生常識同個人清潔真係差到離晒大譜
多謝我那"超級聰明"的工人姐姐鞭策我加速換人的決心!  更使我懷念舊工人姐姐和我們多年建立的信心與默契!  請工人真的是看你有沒有運氣喔!

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

搵張嘢痴住提佢記得沖廁得唔得.
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

別墅

好提議, 即刻試. Thank you!
多謝我那"超級聰明"的工人姐姐鞭策我加速換人的決心!  更使我懷念舊工人姐姐和我們多年建立的信心與默契!  請工人真的是看你有沒有運氣喔!

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

寫多句:每次一定要用肥皂洗手

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

水晶宮

畀面勳章

noway

別墅

done, 仲要好serious咁講俾佢聽太太very angry about that but I'm not sure if she understood or not even she said understood. 佢好似飲咗豬肉湯, 眼光光.

伯爵府

我工人仲堅,已經唔只一次,
大大塊M巾血淋淋咁放在廁所,
我都深信佢會冇洗手就行出黎

wcpcelia  ....真係好DIRTY呀...個人接受唔到了  發表於 11-9-29 19:32
jloklok  好嘔心呀  發表於 11-9-29 18:47

大宅

引用:我工人仲堅,已經唔只一次,大大塊M巾血淋淋

原帖由 sasatt 於 11-09-29 發表
我都深信佢會冇洗手就行出黎 ...

珍珠宮

回覆:sasatt 的帖子

珍珠宮

下次再係咁. 叫佢食左佢

別墅

M巾咁堅?!佢地真係留低咗個腦同心响印尼, 難為我哋尼d太太又要忍又要教又要驚佢發神經,,,,,,,,,,究竟有冇人或团体可以幫我哋呢?

珍珠宮

大字報咁貼係門上提醒, 應該有d效....

大宅

sasatt 發表於 11-9-29 14:13
我都深信佢會冇洗手就行出黎 ...
唔係阿化!!!

大宅

我工人試一次冇掉M巾, 不過佢已經包好既, 我同佢講: 你未掉喎! mouth: 佢答: 唔係喎, 我掉左喎!! 屋企得我同姐姐你女人, 我又未M到, 唔係你, 唔同隔離屋企C9? 好勁囉, 我相信呢D係工人既通病, 唔理三七廿一, 總之乜都唔係佢做, 乜都唔關佢事!!!

伯爵府

印係好dirty的,我好多年前請過一個,dirty和她又有體臭,洗完個主人房廁所我唔敢入去!

侯爵府

BK Milk勳章

坐下和她平心靜氣談一談

你次次都可以唔記得沖水? 點解你會甘架?

如果我個個都唔記得出糧給你 可以嗎? 你有什麼感受

如果你再忘記沖水 下次出糧係幾號我都可能忘記架!

別墅

jloklok, 已經唔係第一次同佢講嘞! 佢死係唔記得仲要答我"I don't know,,,,,forgot,,,,"你都唔得佢死, 仲要sorry都冇句呀!

別墅

OOPS ...........
[link=http://www.tickerclub.com/][image noborder]http://www.tickerclub.com/cache/6ca0de83a7.png[/image][/link]

大宅

叻叻勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

別墅

anger:

首頁

尾頁

跳至