跳至

首頁

尾頁

男爵府

2005年11月媽媽會 Part II

開個新 topic, 咁咪可以 load 得快d

想睇番舊留言, 請看 Part I

男爵府

Re: 2005年11月媽媽會 Part II

我想明天上去睇下 d 衫, 你揀左乜野衫呀? 佢有冇話幾時有相睇呀?

crystal618 寫道:
mandy,
我影完相返黎啦~~~~~~~
係呀,知道今日影相,琴晚仲做埋mask添呀~~~
[/url]

侯爵府

嵐豬仔,
thanks!入黎say hello 先!

子爵府

sirlam,
我自己帶0左兩套上去,我再揀0左一套背心短褲0既睡衣~~~~~
呀jove揀個件幾靚架~~~~
但係係長裙,我矮,所以冇揀呀~~~~

男爵府

crystal618

咁我明天揀的時候再問下你地先, 睇完之後, 我就上餐廳.
[/url]

子爵府

Sirlam 寫道:
crystal618

咁我明天揀的時候再問下你地先, 睇完之後, 我就上餐廳.

ok~~~~~~~
我諗今日係我一生影得最性感0既一次呀~~~~~

男爵府

CT2Baby,

你點呀 ?? 有冇養到阿囡肥肥白白 ??

我就忙於清o野放假, 原來我計番d日子, 減o左d大假, 檢查假, 返多8日度就放產假 la

公司又要清o野, 大豬又病, 攪到我又病埋, 但係都冇得請 sick leave :-(

男爵府

crystal618,
你今日影o左 la, 幾時有得睇 ?? 我都未諗掂帶乜o野衫

sirlam,
你聽日幾點上去睇衫 ??

子爵府

嵐豬仔,
一個星期先有相攞呀~~~

侯爵府

嵐豬仔,
上次check up仲係"奀豬"仔呀,希望next friday check up佢會肥d啦!

嘩?你又好啦,咁即係10月中你就開始放假,咁預計幾時要返工呢?

大豬又病?你又病?你地咩病呀?anyway take care!

男爵府

labella 應該攞左相啦,希望佢聽日會帶來畀我地睇啦!就算幾張都好呀!

男爵府

CT2Baby 放心啦!佢都健健康康, 肥d!你開心d, 食多d啦!

子爵府

BBron,
個個人話佢聽日去攞呀~~~~0

男爵府

crystal618,
我已經改早o左17號影, 但時間都好似好緊喎

男爵府

crystal618 寫道:
BBron,個個人話佢聽日去攞呀~~~~0

好野! 攞完畀我地睇!yeah!

男爵府

我返黎啦
我計多一陣就入房抖吓..
我唔想病呀.... :-( :-(
而家飲緊康鈣c...
個人好似好攰...

男爵府

CT2Baby,

其實我係10月尾至正式放產假, 之不過中間就會時不時放下假, 1月9號要開工 la

大豬咪又係發燒傷風咳, 佢一病我就冇覺好訓, 所以咪又病埋

你飲多d湯水, 訓多d會養肥阿 b, 希望佢臨尾衝刺肥肥白白 la

男爵府

stephy,
你都病呀, 我都冇睇e生, 飲下維多c & 盡量訓下, 希望唔駛食藥

男爵府

嵐豬仔,
係呀..我可能作病....
希望病唔成啦...
我唔想食藥呀...
我一路以黎都冇食過藥...希望到bb出世前都唔好病啦....
你又病呀??
希望我今日好返晒...如果唔係我, 我唔可以去gathering...我唔想傳染俾其他媽咪呀.... :-( :-(
嵐豬仔 寫道:
stephy,
你都病呀, 我都冇睇e生, 飲下維多c & 盡量訓下, 希望唔駛食藥

男爵府

sirlam,
我聽日起身打電話俾你, 睇吓我好返未..
我唔想傳染俾人呀...

不過我而家仲未病..
係有少少唔舒服o者..
如果我去唔到, 你text 你個account number 俾我, 我過數俾你吖...

首頁

尾頁

跳至