興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

你地會等邊樣?
我宜家用緊個腎虧中的3Gs,長期要帶多個尿袋出街
d電去得好快,份約下年5月到期,都唔知轉唔轉好

或者把心一橫轉投android大家庭?

lokwan1017  哈哈~~~~笑死我~~~~~  發表於 11-10-7 20:48

大宅

遲早你都會轉Android的。

PaPa  Why?    發表於 11-10-5 21:17

男爵府

teekayma 發表於 11-10-5 05:23
d電去得好快,份約下年5月到期,都唔知轉唔轉好
或者把心一橫轉投android大家庭?

Put it this way. Android or Mac just like choose between Mercede or BMW. Merely a personal preference and there's nothing so call which one is better.

Perhaps u should approach Apple store in HK and see how much it cost for battery replacement.

Meanwhile, go for 4S or 5?! Well, I'll say better wait for iphone 6 :mrgreen:. Sarcastic?! u bet. The million dollar question is, "why I need it?" But seriously, I won't bother with 4S as it's just a 4 upgrade.
"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

別墅

看到iPhone 4S的公報, 令我很失望, 希望iPhone 5不會這樣吧.
(如果我有iPhone 4, 我一定不會轉買iPhone 4S )

複式洋房

等人地出試用報告先

侯爵府

畀面勳章

你地會等邊樣?
d電去得好快,份約下年5月到期,都唔知轉 ...

冇得換電o既 iPhone 假如粒電腎虧就會好似你部機咁想換都冇得換,
iPhone 就算真係出5,6,7 都一樣,腎虧就腎虧,
我建議你都係襯呢個機會脫離蘋果教好o的...

洋房

我仲用緊第一代iPhone (2G)...
電就都OK,可以用一日兩日左右

原先我都諗住有5就出5,點知變左4S...今次真係唔知出唔出好

子爵府

你地會等邊樣?
d電去得好快,份約下年5月到期,都唔知轉 ...
我覺得如果部 ip3 舊電虧,而你又夠用的話,咪換電囉。

但如果唔夠用,咪換機囉。

ip5好似未有住喎~

洋房

睇個勢iPhone 5應該有排都未出
隨住SJ 仙遊,我估新update 已經無乜驚喜

洋房

出去換過粒內置電再用多年先轉都唔遲,iphone 5 個mon大多半寸,cpu 雙核,等行貨價訂了先算。

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

愛沙尼亞 發表於 11-10-7 18:20
IPHONE 4S 唔係等如 IPHONE 5咩

iPhone 4S 只係 iPhone 4 改少少,
同傳說中o既 iPhone 5 差好遠,
所以咪加個 S 當新機賣而唔敢叫 5 ...

大宅

回覆:iPhone 4S or 5?

iPhone 4(for) S (Steve)
用來紀念Steve

男爵府

減齡達人勳章

換咗 4S 先算

別墅

No IPhone 5 la
HiHi

洋房

A346 發表於 11-10-7 18:42
iPhone 4S 只係 iPhone 4 改少少,
同傳說中o既 iPhone 5 差好遠,
所以咪加個 S 當新機賣而唔敢叫 5 ...

除左外型 ( mon size 同埋機身厚度等等) 之外, 唔知同傳說中既 iPhone 5 分別有幾遠呢??

首頁

尾頁

跳至