跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

wa..發現新大陸呀.kaka

我今日同老公去葵芳行街,發現葵涌廣場有間叫姍姍孕婦時裝買孕婦衫舖頭,wa..些孕婦衫真係好鬼平,$150有2條裙同褲,$100有2件衫.我老公都話些衫褲裙質地都幾好,開頭以為咁平質地會好差.原來都唔係.後來我買左5條裙,3條褲,2件衫,一個側睡枕同$60有4條棉內褲.都係$700幾,個sale重送多條棉內褲,bb棉手套仔同2枝肚紋膏仔比我, 我好開心呀.所以上來同各位準媽媽分享 因為我之前係010到買3條裙,2條褲同幾條內褲,重有幾個胸圍都要$71xx,重要有些係特價貨品.我開頭同老公都以為孕婦衫係咁貴 原來有些孕婦時裝是這麼平靚正的.
個姍姍sale重比左張卡片我,係寶琳新都城同馬鞍山新港城都有分店.

複式洋房

Re: wa..發現新大陸呀.kaka

請問在幾多樓?近邊度? 我都想去睇睇!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我只可以對住卡片照抄地址比你
葵涌廣場地下70A(好似係新港澳定港深澳找換店對面)對不起,我不太記得了,我只懂去. 你嘗試自己找找
另外兩間分店在:
將軍澳(寶琳站)新都城三期1/L 142號舖
馬鞍山廣埸2/F 2250號(聖安娜餅店斜對面)
希望幫到大家

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thanks!
等我都去睇下,睇下買唔買到ARM心水先.

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

複式洋房

謝謝你,我今天去了,不過搵左好耐先搵到.我仲買了幾件衫及一條裙,重有幾條內褲,都幾抵.不過要帶現金去,因為老闆娘話因新開張關係,未申請到碌卡機.她仲叫我過多二天再去看看,到時會有d新的胸圍返添.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

carcarto同各位唔使客氣,大家交換下意見姐^^
幫到你我都開心^^

男爵府

各位,
d褲款得唔得? 我想去下睇褲啊....

複式洋房

唔好意思,無特別留意褲款,因為我主要買衫同埋裙.我明天可能會再去,幫你留意下,到時再話你知丫.

男爵府

Hi carcarto,
Thanks!

男爵府

Thanks!

大宅

多謝報料﹐等我星期日都去睇睇﹐因我都要買內衣褲。

複式洋房

我今天大約12:00去過,不過未開門,可能太早掛,所以幫不到你睇.但我過多二日會再去過,其實我收工多數在葵芳轉車,所以過去看看也不會浪費好多時間.

男爵府

Anyway...Thanks!

大宅

我星期六都去睇左野﹐都唔係好貴﹐D褲都OK﹐不過大肚腩褲通常都唔係好多款﹐得閒可以去睇睇。

佢係最入的舖頭﹐面對葵芳運動場。

複式洋房

我發現另一間舖頭(琪琪孕婦時裝)都幾抵,如果順路或經過,可以去睇睇,有部份衫褲裙都唔錯,不過sales的態度就麻麻地.
地址:屯門市廣場第一期2樓2245號舖,電話26184338 或
荃灣南豐中心2樓73號(近新之城大家樂門口)

別墅

真係好消息, 因為若果不時去010或媽媽世界都比較貴, 希望大家可以多多交流

複式洋房

Dear Hildatong,
唔好意思,今天才有空出去幫你睇下d褲,都幾平大約$110-$150都有,我都買了一條褲,幾件衫,因為發現又有新貨返了.

男爵府

carcarto 寫道:
Dear Hildatong,
唔好意思,今天才有空出去幫你睇下d褲,都幾平大約$110-$150都有,我都買了一條褲,幾件衫,因為發現又有新貨返了.

Hi Carcarto,
謝謝你, 你可以告知我地點嗎? Thanks!

Hilda

男爵府

我今日去左呢間珊珊睇, 結果買左兩條西褲 (因我不太鍾意著裙), 一條牛仔褲, 4條底底, 一件去街衫~~~~共500幾蚊, 我之前係010買兩條西褲都要800蚊, 真係多謝報料既媽咪呀!!

但我始終都買唔到岩心水既返工衫, 可能我個肚唔係太大, D衫著上身好似好大件咁!!!! 又要努力去搵先得!!!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我今日約左個大肚朋友去荃灣行街,順便去個間琪琪孕婦時裝looklook^^
琪琪都幾抵,不過好似都唔敢姍姍孕婦時裝平,我見我之前在姍姍買到有一件一模一樣衫琪琪買$159,我係姍姍孕婦時裝就買$99 :lol: 我同我朋友都覺款式又唔夠個間姍姍多.sales的態度就......之後唔夠2分鐘就走人
我朋友前幾日就係新都城分店買,買左$1000左右,2大袋.佢都話款式好多選擇.
不過佢話有個$29bra就普通,因為太薄.唔理想.
之後買左$100-2個bra.都可以.大家係姍姍買bra記住試清楚 我遲些都會去買.到時有發現再報料比大家 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至