興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

佢係英短兩歲幾, 好怕人, 養咗個零月, 成日呢埋, 望吓佢都呢埋, 捉佢就咬人, 仲四圍尿尿, 餐枱都有, 呢吓難頂嘛....

呢D行為咁似貓公既....閹咗會唔會好D呢?

水晶宮

畀面勳章

貓女發情
絕育啦

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

貓貓幾大?如果貓貓發情就帶去絕育,最好等貓貓發完情先,因發情時貓貓嘅子宮充血同做絕育個傷口會大D同流嘅血會多D,危險D,貓女發情大約一個星期多,相隔廿幾日又會再發過

侯爵府

咁我點知佢發完未呢??

侯爵府

唔聽見佢叫喎....

水晶宮

畀面勳章

唔係隻隻貓女都會"叫"帶去vet度check check啦
有d貓女會偷走tim....小心門户

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你模貓貓頸部時(貓公同貓女交配時會咬貓女頸部),貓女會坐底身體,尾部會擺開,會明顯見到性器官(可能仲會見到濕濕地嘅分泌物(我細貓女都發情中)

侯爵府

求教, 貓女四圍小便, 同埋好惡...

而家頭痕點樣捉佢,又要比佢咬,去到獸醫度,連醫生都咬

大宅

回覆:求教, 貓女四圍小便, 同埋好惡...

想問貓女你係點得嚟?朋友俾?初時返嚟新屋有無獨立用籠困住佢先?

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

同佢講多d野...叫佢個名多d啦...抱唔到唔好夾硬黎...先摸多d...摸到佢地唔避先再試抱...不過入袋呢下...我2隻命根都係會發癲...你帶住手套先捉佢入籠or用野食引佢入去啦

男爵府

一定要絕育,多叫佢個名,買零食及毛毛棒引佢出來,仲可以上yahoo拍賣網買Feliway, 可以安定貓貓情緒,比D時間佢適應。

SHINCOOL  愛協賣依部機連一支Feliway都係$400平過yahoo :)  發表於 11-10-25 17:46

大宅

貓女惡到咬人......好少見.............
是不是好少時間陪她
她不開心呢

侯爵府

我懷疑貓咪曾經被惡待,佢來我家時好細隻,而家佢好咗好多,最中意我個女,會對佢露肚肚,仲會呼嚕添,可能我嚇過佢,佢最多望吓我咋

珍珠宮

臣媽 發表於 11-10-25 17:01
我懷疑貓咪曾經被惡待,佢來我家時好細隻,而家佢好咗好多,最中意我個女,會對佢露肚肚,仲會呼嚕添,可能 ...

有點不太明白,你又話佢已兩歲多,來你家一個多月吧!
但你又話佢來你家時好細隻,看不懂!!!!!!!
即佢來你家時已兩歲已是成貓,你只養了牠一個多月,又點會來你家時又好細隻,??

首頁

尾頁

跳至