想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

本人今日day25,有胸漲痛,也有疑似谷m feel!

男爵府

回覆:totokingdom 的帖子

報到!day 29!

男爵府

回覆:Babylyly 的帖子

補充,無徵狀

別墅

回覆:下星期派彩既jm入黎一齊等做準媽媽呀!

Hihi! Day25 too! 今個cycle應該無機啦~隨緣啦~我好有谷m feel 啦~做好d date collection, 再戰漿糊!

水晶宮

Day24
打算今個月唔成功,下個月就揾doctor check check

從愛生憂患 從愛生怖畏 
離愛無憂患 何處有怖畏

大宅

Day26, 但Day22先有深粗
[url=http://www.pregnology.com][/url]

男爵府

回覆:Cayee 的帖子

Me too,我book左做婦檢,諗住個日先問e生,自己有不育的問題

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

今日day23。day19晚深粗

大宅

回覆:Cayee 的帖子

我都諗住下星期衰左就搵婦科

翡翠宮

我DAY 32,琴日應該係M期但無黎,今日KEEP住高溫16日~~~

我都仲係唔敢驗住,好驚唔中,我想問下有無JM試過M期無黎驗唔到有,但又KEEP住高溫,過幾日先驗到架???

大宅

回覆:小manman 的帖子

驗啦!

大宅

太太今天day26,但係佢話自己已經有谷M feel,仲同我講今個月又唔成功了。跟住我同佢講唔緊要,再接再勵,下個月再試。可能係我太緊張,俾咗好大壓力佢。雖然佢咁講,但我心裏面仲未放棄。因為今個月自問都幾努力,希望大家齊齊bingo。
Btw,我太太已經持續高溫十日了,千祈唔好跌番落嚟呀!

翡翠宮

回覆 totokingdom 的帖子

我想試下一直都唔驗,睇下m小姐會唔會一直都唔黎,又睇下會唔會keep住高溫,因為如果真係有bingo,差唔多時間就會有害喜的現象出現,到時唔驗都知喇!!!

我咁做係咪好傻呢???

其實,我係第3個cycle個次試過因為食左感冒藥而搞到m遲左10日,個次我分別係唔同時間驗左4枝棒棒都係白雪雪,我呆呆咁望住枝棒棒,好失望好唔開心

但個次我係無量體溫,我係上個cycle後期先開始認真每朝量既~~~

今次又唔知係咪食左中藥,所以先會keep到16日高溫咁耐~~~

大宅

畀著我,我會早d驗係因為我怕有係中左book唔切私家!我上一次五周book都好趕!

大宅

回覆:khchan7 的帖子

我都有谷m feel!

翡翠宮

回覆 totokingdom 的帖子

但會唔會m期唔黎驗左無,又keep住高溫,過多幾日先驗到呢???

我都係過左m期一日,怕太早驗唔到,到時自己又唔開心~~~

好唔好過多一星期先呢???

別墅

day 27, 應該聽日來M. 禽日後腰同左腰都好痛, 下腹脹, 但今日就乜感覺都冇, 唔知係好事定壞事.

體溫由day 26的36.86跌到今日的36.72, 但就整個cycle來說都仲算叫做高溫, 希望有機啦, 好擔心呀.....

今個cycle係我第一次到day 27 (我cycle 28 days) 都仲未大跌溫, 我平常高溫期得9-10日, 但今個cycle到今日為止已高溫了12日, 都算係一個小突破呀, 希望係好徵兆啦...畢竟已經等了兩年幾三年喇.....同埋都算係高齡呀...

男爵府

回覆:totokingdom 的帖子

報到!

大宅

我上次day30已check到bingo!

大宅

回覆:LiverpoolFC 的帖子

我同你好似!體溫都係drop左少少,day23 36.84; day24 36.73 day25 36.72! 但整體也仲係高溫!希望我地齊齊過版去產前產後!

LiverpoolFC  承你貴言呀!  祝大家盡早一齊過版!!!  發表於 11-10-22 21:09

首頁

尾頁

跳至