嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

請問食開日本奶粉BB既媽媽...你

我一月頭就會生 BB ....我想比 BB食日本奶粉....但我又唔知

大宅

Re: 請問食開日本奶粉BB既媽媽...你

我bb初生食人奶+和光堂,後來面上濕疹+大便唔係日日有,轉左食森永,便便好左,後來慢慢濕疹都好番(其實未必關森永事)。bb食2隻奶粉都好吸收,一直都係大碼b。

珍珠宮

明治. d肉好實, 唔會泡, 而且日日都有ng ng架.

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

森永,bb會白d...(自覺)

大宅

森永!
食和堂,POO POO太硬
食明治,POO POO太水.

男爵府

咁森永係邊d地方有得買呢?

http://kawaii-kids.com/

大宅

好多地方都有架.
不過西田就好平,$175一罐.
其他地方就要買八罐先有得平.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

明治
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

bb之前飲森永,但現在幫佢轉明治, 因bb比較瘦現在六個月十四日只得14.50磅是否比較輕, 所以轉明治希望bb肥啲!
因bk mami意見認為明治會長肉!

子爵府

我囡囡食明治, 我當然覺得哩隻最好啦。
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

複式洋房

我阿食明治既 (good!!), 阿b 40日大, 幾7-8日食完一罐, 你咪預下要買幾多lor.

別墅

森永
My BB don't have "dot dot" on her face and poo poo is okay.
weight increase quite satisfactory
when she was 2 months , her weight increased 2 kg

I highly recommended

大宅

好媽媽勳章

唔該晒你

大宅

hi,
我bb剛開始轉森永細仔, poo poo 有少少 yellowish, 之前食a+1 是' 綠綠地'色, 是否正常.

洋房

我之前係日本住過,最好係SMA (最權威最貴最正最接近人奶)但香港無得買! 我個女食SMA,明治加雪印大, 我鍾意溝奶粉! 雪印比明治肥但呢間野就係一年前斷正俾人告佢將過期嘅產品換上新嘅日期標纖再賣,然後雪印奶粉就消失咗啦!而Beans Talk即係雪印,個售貨問係雪印同呢問Beans Talk合作用佢個名喎!我勸你要俾個B試吓隻奶粉先好掃貨.之前我寄咗兩大箱SMA細仔俾我niece點知佢竟然敏感唔食得!我呢胎會試明治同Beans Talk!
With lots of loves....... Kristin :-D

大宅

明冶

別墅

我個女ng ng唔好, 我想幫佢轉日本奶粉, 請問森永好嗎?

男爵府

bigheadcat:

你意思係西田平時$175一罐900g森永細仔?

bigheadcat 寫道:
好多地方都有架.
不過西田就好平,$175一罐.
其他地方就要買八罐先有得平.

複式洋房

bb "ng ng "硬又乘損,所以要轉奶粉,依家試左2日 森永(大仔)希望可以改善到la....

natnat bb

首頁

尾頁

跳至