親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我地1家3口想新年年初二出發玩3日2夜~。。。。
買套票,跟團定散買好??有冇人有經驗??
新年長隆酒店大約幾錢一晚???
坐車好or搭船???
。。。。。。。。。。。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

農曆年返大陸, 超多人個喎, 三思!!

男爵府

回覆 kitbebe 的帖子

冇計啦~亞C6得新年有假放~夏天又怕熱...有得選我都唔想新年去呀~!!亞女又想去已自己儲了2年新年錢架啦....
係呢~新年1家3口...唔知$5000得唔得呢...????
。。。。。。。。。。。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我試過有一年年初三去深圳歡樂谷, 人多到不得了, 乜都排長龍, 人山人海架我估長隆會更多人, 旺季住一晚長隆酒店二千幾, 未計入場卷, 膳食, 交通, $5,000應該唔夠

男爵府

回覆:有冇人新年去過或將會去長隆架??入黎傾傾。。。

上星期六日去完,三大一小,住長隆狩獵家庭房(兩大人早餐),包來回車票、馬戲及動物園,加咗一大人早餐,已經$5,020了~

∼星子∼  oh no~!!  發表於 11-10-24 22:22

男爵府

嘩!咁鬼貴:,倒不如去外國反仲好~

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

長隆酒店跟本唔值呢個價, 食仲好貴添, 一個點心人仔48, 你可以考慮住祈福新村, 房間剛番新了

男爵府

係,長隆酒店係唔值,如果下次再去,應該住祈福酒店,喺祈福打的去長隆唔洗廿五蚊人仔!
但長隆個早餐多嘢食同好味道!

男爵府

如果太貴當然想住附近既酒店啦~!!慳得到既錢食豪d.....hahahhah~
。。。。。。。。。。。

男爵府

喺附近食嘢,真係唔好咁大期望!

男爵府

回覆 BabyKwan 的帖子

你上次住邊間酒店??玩左幾多日??可唔可以比我參考下~^^
。。。。。。。。。。。

瑪瑙宮

星子,

你年初二出發, 最好都係參加團, 因為新年無論交通食飯等都比平日困難, 跟團冇咁自由, 不過起碼唔駛煩咁多, EGL住廣州碧桂園5星級架

男爵府

BabyKwan 發表於 11-10-22 23:34
上星期六日去完,三大一小,住長隆狩獵家庭房(兩大人早餐),包來回車票、馬戲及動物園,加咗一大人早餐, ...

想請問你O係邊度買PACKAGE?? 坐車要幾耐? 家庭房D床係點? 有冇兩張? THANKS>.

男爵府

hihi, 我諗緊聖誕同屋企人去, 唔知會唔會超多人呢?

男爵府

回覆 wishwong 的帖子

我喺永東買package,坐車唔建議你坐永東巴.....有不愉快經歷.....
新翼狩獵房包一張雙人床及一張碌架床...
希望幫到你!

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我訂左12月聖誕去玩3日,book 左長隆狩獵房...因為上次住過祈福,所以今次住豪D
     [em:14: ]

男爵府

我今日去左中旅報團,兩日一夜住鳳凰城酒店年初四出發,請問坐直航船拋唔拋架?兩個人去唱幾多人仔好?團已經包左門票(動物園十馬戲團),2x午餐,1x晚餐,1x早餐,麻煩各位解答~

小虎與點點  坐船我覺得唔拋, ok  發表於 12-1-16 13:17

首頁

尾頁

跳至