婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問將軍澳新都城附近有無好既婦科醫生?

如題. 請指教. Thanks a lot!!!

大宅

Re: 請問將軍澳新都城附近有無好既婦科醫生?

將軍澳新都城有一間係仁安既分科診所,但要排期架,
東港城向吉之島O個一層好似有一個女醫生有得睇
(一間診所有幾個醫生O個O的呢),但唔係太肯定

洋房

Dr. Yu Kai Man in Union Hospital is good.

複式洋房

謙謙媽ME, genius:

好多謝倆位既指教.
請問謙謙媽ME新都城個間仁安既分科診所排期通常要幾耐?

genius, 請問 Dr. Yu Kai Man in Union Hospital 係唔係 o係將軍澳區既私家診所?

請問倆位呢兩間診所診金大概幾多錢? 診症時間到幾點? 有無電話可以俾我聯絡呢? 真係唔該晒你o地!

洋房

余醫生在將軍澳仁安有得睇,好似是逢1,2,4,6,收$380consultation fee+$20藥.

珍珠宮

好媽媽勳章

VenusB 寫道:
genius, 請問 Dr. Yu Kai Man in Union Hospital 係唔係 o係將軍澳區既私家診所?
請問倆位呢兩間診所診金大概幾多錢? 診症時間到幾點? 有無電話可以俾我聯絡呢? 真係唔該晒你o地!
我都係睇開余啟文醫生的.
仁安醫院將軍澳分科診所
地址: 新都城3期商場2樓210號舖
電話: 2721 0100
排期: 我通常早兩個星期book都book到. 平日可能會冇咁full添.

複式洋房

Dear genius & amypekkle,

唔該晒你地既資料, 請問余啟文醫生係唔係男醫生? 佢細唔細心? Genius, 你話藥費大概$20, 係唔係指一日藥呢?
Thank you so much!

洋房

dr. yu 係男醫生, 佢好好人, 又好細心, 檢查一d都唔痛

首頁

尾頁

跳至