自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

話說琴日,呀仔跌左個電話係巴士68x度,連佢自己都唔知。
我打比佢無聽,於是落留下接佢。
返到屋企,10分鐘後,有個男仔用呀仔電話打黎,
問係咪唔見左電話,重話聽日比返我。
心諗個男仔真係好心。

今日去到中環在打呀仔電話,點知電話無開,"未能接通,未能接通............."

打左成個鐘,企係置地度等左成個鐘,
終於得個吉。

我鬧完呀仔已經唔開心,
唔比就算啦,唔好咁嘛。

Wuuuuuuuuu
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid124/pc8cd38426a2b9c43ddb759c6a85e9005/f80dbb2f.jpg.orig.jpg[/img]

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

個人咁衰格既?..真喺等天收啦距··

子爵府

可能佢返到屋企諗諗下keep俾自己用,
或者攞去trade in仲著數囉~
不過, 唔俾番人, 就唔好打黎話俾啦~
等你仲一場歡喜添~
算啦, 有時小朋友粗心大意就會有呢d事出現架啦,
今次同仔講, 呢個係教訓, 等佢好好記住,
唔管理好自己既野, 就會唔見左架啦~

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

呀仔個電話跌左,無陰公..........

買部平平地$500樓下都好好用!!吾洗嬲

別墅

回覆:呀仔個電話跌左,無陰公..........

今次係已經係第二部,呀仔眼濕濕,佢好鍾意部電話,
去到邊帶到邊,用盡電話啲功能。
冇陰公,細佬野都攞。
重呃埋個c9

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid124/pc8cd38426a2b9c43ddb759c6a85e9005/f80dbb2f.jpg.orig.jpg[/img]

男爵府

當買個教訓下次小心d

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

咁衰都有架

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

執到唔俾返人已經夠哂衰架啦, 仲要玩人, 啲人好賤呀

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

⼁乛⼀⼀⼁⼁

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁貪心?!
人要跌過先識大,希望你仔仔快些開心番

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

所以我個仔點lur我都唔會買部iphone俾佢
佢都試過係巴士跌電話,好彩係舊到冇人要
跟手我打去巴士公司問總站電話,真係冇人要俾掃地職員執咗放係站長室
八達通都唔見過四五次,我學精咗唔受坤

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好賤~~~執人嘢仲要玩人:;pppp:

wcpcelia  agree  發表於 11-10-28 20:11
alicialee1210  AGREE  發表於 11-10-28 19:32
AAmother  agree  發表於 11-10-28 11:02

別墅

好想比佢呀媽知

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔好比貴野細路仔用 根本一定係會跌 爭在係跌得幾密

子爵府

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁衰格既?..

大宅

畀面勳章

我都試過執電話,我好心話聽日比返佢!掂知我舊男友話我傻重trade咗,都成6,7年前,依家我重放係心,好內疚

水晶宮

熱血金章

貴野黎嫁??

男爵府

亜仔一個月前又係跌了在小巴!有個好心人打亜仔個最後打出既電話号碼,跟住係個同學接聽叫個同學話比亜仔知去取回!有時都有好心人!不過亜仔電話唔値錢 ga la

男爵府

咁衰,唔比返人都算,仲要放飛機

alicialee1210  AGREE  發表於 11-10-28 19:32

首頁

尾頁

跳至