懷孕前後

跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

點解好似無乜人預產期晌12/2005咁嘅?

我真係唔多覺, 分享下心情嘛, 我乜都未買呀, 唔知點解突然好想搵人傾偈, 仲好渴望bb快d出世.....因為好辛苦呀, 又想知bb係點嘅樣喎....

洋房

Re: 點解好似無乜人預產期晌12/2005咁嘅?

10-12-2005, 東區生, 因為私懶所以乜都未買呀, 而且唔係好識買喔...

大宅

你去12月媽媽會就會見到好多12月生o既人o架啦
我都係12月ga

子爵府

here here!!!我阿B係 7/12/2005預產期呀!!!

大宅

Re: 點解好似無乜人預產期晌12/2005咁

Hello,

我係12月未生BB呀, 你
[

子爵府

好媽媽勳章

嘻嘻,26/12預產期,都係第一胎.如果亞b係正日出世就very good咯,名符其實可以拆禮物
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

我本身預產期都係12月3日ga,不過選開刀先至係11月底啫!

複式洋房

我的預產期是在12月12日. 今次是第二胎, 而且都是囝囝, 所以沒有太多東西要買.
[

大宅

素素 寫道:
我的預產期是在12月12日. 今次是第二胎, 而且都是囝囝, 所以沒有太多東西要買.

haha, 我同你一樣呀, 不過預產期係12月22日 , 不過今次買既野多過上次呀, 好羅命:-( :-(
我的相片璁璁@BabyFace我o係05年12月14日出世o架 ! !

大宅

我同renren一樣都係26/12預產期, 都係第一胎, 好期待bb快d出世 :-P
Lilypie Baby Ticker

子爵府

好媽媽勳章

re:kitman,
咁啱嘅 諗住喺邊間醫生呀?你亞b係囝囝定囡囡?我果b係boy.祝你同埋其他媽咪,媽b平安,身體健康
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

別墅

hello,
我預產期12月29日.如果你地未買野 (衫仔..)可以去北河街.我公司個阿嬸話佢琴日去買羊毛底(百貨公司都賣呢個brand-日本進口)$35jar,我見seiyu買$79.我係偉華中心買$90 for 2.其他bb衫褲都好平,不過我都買晒lu.
而家seiyu有bb用品展做到25號.你地可以去睇下.

大宅

hello,
我預產期係12月27日,係第一胎o黎o架...

別墅

我又係十二月十四號,TMH生,你呢?
小魔怪已經登陸地球
http://hk.myblog.yahoo.com/

洋房

我都係呀,預產期十二月六日,有個女四歲,你呢?好想佢快d出嚟因好熱好重馱得好辛苦又倫盡,本來無諗往再生所以掉曬/俾曬人啦D舊BB車�床......要買過灑,都買咗ハ九成,實有人問你要乜傢嘛,得人送攞!我淨係買啦底衫都無買出街衫俾B,實有人送傢嘛!其實唔需要太緊張買乜買物,我生第一個時乜都無買咪又喺咁,亂買只會唗錢,你生完之後一定一呼百應大把人幫你(買嘢)嫁,唔洗擔心
With lots of loves....... Kristin :-D

子爵府

CherylMommy,
您預產期早我1日哦(7/12/05)!您响邊到生呢?我就會响瑪麗,不過我就第一胎,所以有D壓力&緊張 :mrgreen:

洋房

我都唔想成八個月都未買嘢架, 叫我老公買咪side氣, 佢識鬼咩! 我諗我今日都開始買了, 我又唔係太辛苦, 因為個肚唔太, 但行街行得耐依然很累(個肚), hehe... :-P

禁止訪問

大宅

貓姐 , feebie , Chowsf , gigi88cho:

我知你哋同我一樣都係12月嘅媽媽.
因為 , 係12月媽咪會到見過你哋.
大家亦都 PM 過.

所以 , 其實都好多人預產期晌12/2005架.

仲有唔係好多耐 , 大家嘅 B.B. 都就嚟出世啦.
祝大一切順利 , 健健康康.

珍珠宮

anny18 寫道:

haha, 我同你一樣呀, 不過預產期係12月22日 , 不過今次買既野多過上次呀, 好羅命:-( :-(

Anny18,

我預產期都係12月22日, 同你一樣!! hahaha
我是第一胎..... 乜都未買... 加唔知要買乜?

好煩惱... 我諗住去護協掃貨, 但想問還有冇地方比它平宜?

首頁
12345...6

尾頁

跳至