心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

奶奶,你好高呀!!!!!!!!!! (奶奶分享會)

我有個好鍾意乜都數我一餐

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 奶奶,你好高呀!!!!!!!!!!

大宅

[quote]
又有一次奶奶對住我個14個月大bb講:你咁鬼

大宅

妳奶奶............................勁

大宅

大把99係咁....通常都當耳邊風!!!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

[quote]
Woodyryan 寫道:

又有一次奶奶對住我個14個月大bb講:你咁鬼
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

別墅

前排天氣熱我已懷孕四五個月佢同我講:而家得細佬(即我老公)揾錢你就唔好開咁多冷氣la!電費成千蚊呀!但佢同我老公講你叫佢唔好開咁多冷氣對佢身體唔好呀!嘩....................厲害唔厲害呀?

伯爵府

wingwing6075 寫道:
前排天氣熱我已懷孕四五個月佢同我講:而家得細佬(即我老公)揾錢你就唔好開咁多冷氣la!電費成千蚊呀!但佢同我老公講你叫佢唔好開咁多冷氣對佢身體唔好呀!嘩....................厲害唔厲害呀?

真係好高wo!!!99

大宅

所以話做奶奶要有

男爵府

畀面勳章

我奶奶成日週圍同人講話我個囡個樣似唒佢喎~話一d都唔似老豆老母<-----嘩~我幾"嬲"呀! 大佬~個囡係我辛辛苦苦陀左10個半月生架~講埋d咁野....仲好笑呀,個時我坐月,咁大家都知bb仔出世冇耐就一定要去健康院架嗎,咁我都唸住照去啦同我老公,因為都好近下...點知我老公唔生性話比奶奶知..我奶奶即刻仆倒離,叫我唔好去~話同啊仔帶bb去~嘩~個時我真係好唔開心..同bb第一次去健康院都去唔到........好啦卒之番到離~啊奶奶講野仲激死我,話: 頭先啊姑娘話bb好似我,問係咪佢~ shot shot地,我奶奶成70歲~d姑娘開玩笑都唔係咁講野啦!妳地話我奶奶係咪真係.............唉.....我都唔識講.......佢仲有好多離譜野真係講10日都講唔唒~~

子爵府

好媽媽勳章

都唔明佢地點諗...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

Re: 奶奶,你好高呀!!!!!!!!!! (奶奶分享會)

我 99 一個 字>>>> 煩

咩都要問我 , 問冇問題, 要等我冇咁忙先問...

猛叫你食, 食冇問題, 我要食自己會去囉..

開始覺得佢勁煩, 又唔去煩佢個仔

大宅

wingwing6075 寫道:

高手即係高手
Home Page忘記背後, 努力向前

首頁

尾頁

跳至