自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我本身用緊pccw家居電話服務,但原來合約已經在10月完左,佢又無通知我,所以今個月要收我$137,而家我可以點做呢?? 我份合約完左,係唔係join唔到$34月費plan呢??

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

打去1000問啦~
我兩次都要簽cut form先有,原因寫"貴"
有d mami講過唔簽都得

禁止訪問

大宅

我都有打去1000問,佢話最平$110喎

呢個已經係佢哋公司最平嘅promotion~

我話太貴,我知道有人係$30幾一個月月費,佢死都話無做過咁平嘅plan

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我10月續係$34

子爵府

CALVEN 發表於 11-11-9 22:12
我10月續係$34

你係簽幾耐??我差不多到期.但係$66一個月.你點講.佢俾到$34俾你.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

而方 發表於 11-11-9 22:29
你係簽幾耐??我差不多到期.但係$66一個月.你點講.佢俾到$34俾你.

18個月

我話貴過$34就cut左去

男爵府

回覆:pccw家居電話續約~

我係四十四蚊加一百八十蚊惠康卷簽十八個月。我係十月頭交cut form 等佢聯絡。之後再傾

[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

子爵府

$34/month 要 cut form

伯爵府

畀面勳章

回覆 回覆:TamaCat的帖子

交cut form 上星期續左18個月,$44/月,送$180惠康coupon,平均$34/月

小虎與點點  me 2  發表於 11-11-11 09:32

大宅

填cut form, 跟住會有人contact你, 你同佢講貴, 有無d 3x蚊plan.

複式洋房

岩岩打去拎cut form, 諗住連上網一齊cut

依家offer 電話平均 $44 x 18月

但有人話可以 $34 tim ???

真係要send埋張cut form 先做到 ???

複式洋房

想問 $34 係點做 ??

[($110 x 18) - (免 $198 x 幾多月) - (coupon 幾錢)] / 18 = $34

依家offer個 $44 係

[($110 x 18) - (免 $198 x 4) - ($400 Wellcome)] / 18 = $44

angelatin  請問有無sales 電話丫, thx!  發表於 11-11-23 16:27
TangSai  我啱啱都續左約, 都係$44, 同你個計法一樣.  發表於 11-11-10 22:19

複式洋房

williamlaw 發表於 11-11-10 14:47
想問 $34 係點做 ??

[($110 x 18) - (免 $198 x 幾多月) - (coupon 幾錢)] / 18 = $34
haha, 心大心細想再落到 $34, 但要攪 cut form 好似好麻煩
$44 咪係包埋來電, 入線, 3人會議 ???

原來依家畀 $137.... 之前問極都話冇, 只係話畀部 eye...

要出動 cut form, 話轉台先得

珍珠宮

交cut form 後, 佢地會自動搵你和價錢

簽18個月- 交9個月@88, 另9個月免費 + 飛線服務, 再加$180超市禮券, 平均$34

複式洋房

小虎與點點 發表於 11-11-11 09:35
交cut form 後, 佢地會自動搵你和價錢

簽18個月- 交9個月@88, 另9個月免費 + 飛線服務, 再加$180超市禮券, ...
得飛線 ?? 有冇來電 ??

另外增值 free 18月 ??

大宅

啱啱都簽左約, 平均$44一個月~~

簽18個月 -- $88 x 9個月, 另9個月免費, 不過就無超市禮券(佢死都話無coupon送喎)

複式洋房

回覆 wendy5812 的帖子

月費平好過要coupon la

珍珠宮

回覆 williamlaw 的帖子

得飛線 ?? 有冇來電 ?? ----> 部電話無來電顯示, 我們只選擇飛線和call waiting

另外增值 free 18月 ?? -----> 是免費

複式洋房

小虎與點點 發表於 11-11-11 11:32
回覆 williamlaw 的帖子

得飛線 ?? 有冇來電 ?? ----> 部電話無來電顯示, 我們只選擇飛線和call waiting ...
哦, 但其實只可選2項定你只要依2項 ??

首頁
12345...6

尾頁

跳至