心聲留言

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

希望大家幫我bb向天主保佑......

天翔好不幸, ,醫生証實系癲癇症,現在開始要食藥, 不過要分2個星期才加到他份量,前幾天到醫院覆診, 現醫生暫時加到2.5毫升份量, 不過這個還沒到他份量,(按體重算),醫生說盡量按最少藥來控制, 開了六個星期藥,不過bb昨天公園突然發作,幸好只是局部左手, 未入院時到今次弟二次入院, 試個幾次大發作,係全身抽,不過局部左手試個幾次的`情況醫生說不可以確定, 不過bb昨天公園突然發作都是局部在左手抽, 我可以肯定那個都算癲癇症
, 希望bb在未來6星期,都沒有再發作,就好了.....最少食呢隻藥可以控制不用加藥, 不過食呢隻藥,嚴重副作用係,
會使肝功能失調, 希望仔仔不要轉藥!!!!(如果有嚴重
副作用醫生話一般要6星期左右才可看得清楚!!!!)

有無人認識這方面專科, or any 父母告和我一樣, 仔女不幸....可以傾新訴下

:-( :-( :-(
胖嘟嘟的天仔最近趺倒了,希望不會破相啦!!!

大宅

Re: 希望大家幫我bb向天主保佑......

i'm a christian, let me pray for your son,
GOD BLESS YOUR FAMILY!!!
DON'T GIVE UP!CHEER!
天朗在1998年12月31日晚上7:44分於東區醫院出生
天晴在2005年4月17日早上4:30分於瑪嘉烈醫院出生

大宅

May God Bless You All.

Take Good Care!

男爵府

好媽媽勳章

真係好希望妳囝囝會冇事啦!! 每一個父母都係會咁諗, 願每位小朋友都身體健康~~~~

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

該用戶已被刪除

別墅

eva168,
Don't give up and try your best.
God bless you & your baby. :-P

子爵府

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

祝你bb早日康復、身體健康~

公爵府

Please be confident that the almighty god will bless and keep your family.

Don't get upset and be optismistic to your baby's illness as there will be a long way to go!

男爵府

祝你個囝囝早日康復.

男爵府

god bless you !
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

子爵府

eva168 :

唔好太擔心 , 你自己都要好好愛鍚自已身子 , 唔係既話 , 你就冇力照顧你 bb 架喇 ! 願BB 早日康復 , 身體健康 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

侯爵府

HOPE YOU SON GET WELL SOON.

大宅

Uope your son can get well soon

You have to take care also

珍珠宮

畀面勳章

希望妳囝囝早日康復

我表哥都係有e個病,佢今年差不多40歲,其實只要依時食藥,就可以keep住唔會發作既 所以妳唔好太擔心啦

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

希望你仔仔早日康復

伯爵府

BLESS YOU! :cry: :cry: :cry:
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

希望妳囝囝早日康復

首頁
12345...9

尾頁

跳至