育兒好物

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2021勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

會唔會好大個架?我想買黎去旅行時煲粥俾囝囝食呀.
.........................................

男爵府

2021勳章

回覆:california bear 嬰兒粥煲好唔好用?

唔好用,超細同有燒膠味(越煲越臭),我擔心有事掉咗啦

flytoapple  膠?乜吾係陶遲黎架?  發表於 11-11-22 16:09

子爵府

朋友貪得意買來用, 結果煲得仲耐過用緊的電飯煲, 已經賣左俾收賣佬啦.
yes, 佢都話越煲越臭, 煲左都唔敢俾bb食

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

下...我用左個幾月又唔覺得有膠味WO...
係要煲耐D(大約1.5HRS)...但個SIZE比BB食岩岩好...清洗又方便...
我覺得OK啦~

大宅

我都用左2個月都唔覺有膠味!我鍾意佢份量啱啱好夠bb一餐,唔駛睇火好方便!

禁止發言

引用:我都用左2個月都唔覺有膠味!我鍾意佢份量

大宅

膠味?....個煲係用陶瓷做...無膠.架.點會有膠味呀?

大宅

係吖!我會校定鬧鐘提自己熄!

大宅

我諗只有電線、煲外面,同玻璃蓋係有小小膠之外,成個都唔係膠。個膽係陶瓷。係唔係買咗假貨呀?若果有就通知大家。

大宅

請問有無內附食譜,我係先施買左一個差不多,但無教點煮粥仔,可否分享如何煮粥仔

大宅

有書仔..其實都係磨茸放入去。我會先蒸,然後磨/整茸,再混合比呀B食,而蛋黃就係差唔多ok時直接放入粥仔(5~10mins),做蛋花,好香架.

公爵府

2021勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

個膽係膠咁得人驚~! 咁咪會有塑化劑?
.........................................

複式洋房

我都覺得好好用,又唔冼睇火,又唔驚工人姐姐唔記得熄火,BB食的份量剛剛好
我用左兩個月唔覺得有膠味喎

複式洋房

我都用緊,好好用呀!份量剛剛好,一次煲兩餐。無膠味wow!

男爵府

畀面勳章

我在yata見佢擺booth, 賣$16x

禁止訪問

男爵府

大概用坐半年插头坏左'知可以煲一碗粥'太细个'完全无胶味'五知边个妈妈知道仲有无其他牌子电粥煲卖

禁止訪問

複式洋房

我最近買左...都唔錯!..不過時間就耐左小小!..但一定唔會滾瀉!
內附食譜同有一年保養!...樓上舖買,,$169

男爵府

呢個好d, 定係 "美的" 好d?

首頁

尾頁

跳至