自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021勳章

你地估今年係邊個攞男主腳,但我筧得黎做得麻麻.

珊瑚宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

如果時裝劇, 反而我鐘意他做社長角色!
應該係籮霸和laughing哥之爭, laughing哥我會睇高一線!

pigpigyy  我都鐘意佢做社長角色呀  發表於 11-11-23 16:04
wcpcelia  LAUGHING--good  發表於 11-11-23 12:26
JunichiOkada  Yes 社長V. GOOD!  發表於 11-11-23 11:14

子爵府

laughing laughing..............

子爵府

好媽媽勳章

回覆:我覺得黎耀祥時裝劇-唔係好掂

我like law霸

alicialee1210  me 2  發表於 11-11-23 10:59
meimeilam  me too  發表於 11-11-23 10:45

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我估謝天華攞

子爵府

Laughing

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

laughing gor!

侯爵府

牛年勳章 2021勳章 夏天玩到顛

我都鐘意 law 霸 wor, 起碼吸引我睇晒全套劇

alicialee1210  agree  發表於 11-11-23 11:00

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我like+law霸 +

原帖由 Rain~* 於 11-11-23 發表
我like law霸

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

籮霸
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我鍾意law霸多d喎
laughing我麻麻地
pro sir唔吸引我
佢做社長先令我好冧

珍珠宮

早兩晚瞓唔著, 翻睇"醒哥", 黎耀祥做得好過做"pro sir"
好好過每一天......

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

查實我喜愛佢做尐衰衰格格嘅角色,如豬八介 & 鐵血保鏢嘅二掌櫃。

侯爵府

引用:查實我喜愛佢做尐衰衰格格嘅角色,如豬八介

原帖由 nico_tam 於 11-11-23 發表
查實我喜愛佢做尐衰衰格格嘅角色,如豬八介 & 鐵血保鏢嘅二掌櫃。
Agree

日日都要happy!!

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實幾時頒獎禮呀?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

禁止訪問

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我投了law霸一票
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我估三連勝!
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁

尾頁

跳至