意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241048

請問懷孕可否食鵝或鴨??

別墅

國民生產總值:759

請問懷孕可否食鵝或鴨??

如題?
;-)

禁止訪問

國民生產總值:33575

Re: 請問懷孕可否食鵝或鴨??

大宅

國民生產總值:2399

我都冇食呀,因為始終唔怕一萬至怕萬一嗎,忍下啦都只不過係10個月之嗎 生完之後可以食到你怕啦.係唔係

男爵府

國民生產總值:7334

我都無食, 為左BB, 忍下口都要, 生完BB想食幾多都得!

大宅

國民生產總值:1431

我不知食左幾多啦, 有時去到酒樓食晚飯, 有燒鵝孖寶, 忍唔住叫tim ar...........
明日之<猩> - 卓彥

男爵府

國民生產總值:7709

我無食 ~ 呀媽話鵝和鴨好茧毒, 所以唔敢食
Don't worry!Be happy!

大宅

國民生產總值:1764

我有食
樣樣野都有問題
邊顧得咁多

少食就冇問題啦

別墅

國民生產總值:720

鵝同鴨都好毒,所以最好唔好食.

複式洋房

國民生產總值:140

我懷孕後有食過一次, 但後來生濕疹, 都米話無關係,以後都不敢再食, 都係唔好食啦, 因為有類固醇的藥膏係唔可以用ga
Kamei

大宅

國民生產總值:1050

我諗介一介口好d la,,因為鵝同鴨真係好毒呀~~
為左bb同自己著想,,唔好食la~

伯爵府

國民生產總值:15505

乜真係咁毒咩?
我仲一路都無介口添!

男爵府

國民生產總值:5908

我一路都冇食

大宅

國民生產總值:3193

我就係不知情既情況下食左(我唔知唔食得)
我99中係甘叫我食
又叫食羊、牛、芒果都叫我食...........佢話唔洗介口喎 ?-(

大宅

國民生產總值:1111

我都唔敢食, 除左鵝鴨外, 蝦蟹都冇食... :-(

男爵府

國民生產總值:9724

2019勳章

ManHin 寫道:
我有食
樣樣野都有問題
邊顧得咁多

少食就冇問題啦

me2!
1、2個月先食1次半次,每次食幾件,我OK哦!
陀BB已經好辛苦,好大壓力,仲要咩都唔俾食,我會痴線!

別墅

國民生產總值:841

我早前所有野都唔想食, 除左鴨同鵝, 所以都唔理照食, 中醫話唔好食皮都ok.

侯爵府

國民生產總值:21794

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

我都唔敢食,怕毒呀~~ :cry:

YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

子爵府

國民生產總值:12839

唔食得,有毒ga,

大宅

國民生產總值:1081

better not coz i ate a lot of roast 鵝 during pregnancy & my bb has bad 濕疹... :cry: i feel so guilty.... :cry: :cry: :cry:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.