意見反饋
義工
[2006年] 大家平時有無打下麻雀仔架聽人講話如果係女既話會好旺架你地有無經驗呀

別墅

國民生產總值:746

大家平時有無打下麻雀仔架聽人講話如果係女既話會好旺架你地有無經驗呀

本人至有小朋友以來打親麻雀都輸人地話如果係仔就會咁....唔知大家有無相同經驗呢????

男爵府

國民生產總值:5736

Re: 大家平時有無打下麻雀仔架聽人講話如果係女既話會好旺架你地有無經驗呀

我陀仔的, 不過贏wor
仲要係勁旺o個隻, 隻隻入章, 無啦啦都槓上自摸....

大宅

國民生產總值:4496

Re: 大家平時有無打下麻雀仔架聽人講話如果係女既話會好旺架你地有無經驗呀

哈哈...有兩個雀皇起度...
你地因住第時bb出世要聽到麻雀聲先安樂呀
我同事就話佢朋友要專登錄起d麻雀聲來安撫bb
2子之母

男爵府

winn,

咁我都係打左3,4次je, 不過真係旺到你唔信o個隻..

別墅

可能本身你個baby好旺你呀.........因為我打左好多次都係初頭勁輸之後後尾追返但總結都係輸但只係輸十至三十元度無論打幾大都好...所以攪到我而家都無心機打...
其實咁樣仲好胎教好d嘛.......hehe

男爵府

sugar,

我唔止麻雀旺, mark six 都中過幾次(咁梗係唔係幾百萬o個d啦), 我老公買d 10蚊波都會中千幾蚊(佢問我買咩好, 我求其答佢都係咁)..
不過我地已經講好左, 阿b出世唔會再o係佢面前做呢d野

伯爵府

國民生產總值:16716

我個係囝, win左2次5百幾,有時就2百元咁上下.
星期五是無飯主婦日

大宅

國民生產總值:4496

哇...咁旺...?!
等我得閒填下d 抽獎劵先 :mrgreen:
2子之母

複式洋房

國民生產總值:402

我都係WIN喎!我個係囡囡!hehe!

大宅

國民生產總值:2240

me too......

-------------------------------------------------

我都係WIN喎!我個係囡囡!hehe!
Lilypie Baby Ticker

別墅

但係點解我無win既/?等我再約腳打下先...............

複式洋房

我無腳呀!!嗚.........

別墅

我有好多腳.................但我老公唔係咁鍾意我打麻雀 :-(

複式洋房

我老公反而無咩所謂,因為我打牌,佢可以自由活動約d fd去玩!

別墅

講起而家都好想打.................

男爵府

國民生產總值:5339

唉...我同我媽咪同老豆打實輸,但係同我D表姐表妹有WIN喎,嘻嘻

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.