想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021勳章 BK Milk勳章

M 遲左一個星期, 今早驗左, 好淺色, 好似中左。

我想問:
1) 用萬仔驗, 好淺色。係咪應該用cb 驗多次呢?
2) 我應該去普通既家庭醫生check , 定係要去婦科果D呢?
3) 如果攞到醫生紙, 要去政府book 定位?但應該去邊間呢? 有無邊度有資料可以check到?

現在有D亂..

男爵府

可能bingo尚早,所以棒棒驗到綫色.
你可以買支cb digital聽朝早驗多一次.
去普通門診都有得驗孕架.
拎到懷孕證明就可以去你住既最近政府醫院證記.
要帶住址證明,身份証,懷孕證明信.
然後如果仔想係私家產檢,就要快,因為都好full.

男爵府

男爵府

子爵府

唔該晒你呀gordoncc! 我見有時D JM提到話去附近既健康院都得?
其實係咪應該去醫院登記呢? (醫院登記左就有床位丫嘛。健康院??。。有啲唔係好明。。)

anyway, 唔該晒你呀!

子爵府

唔該晒你呀gordoncc! 我見有時D JM提到話去附近既健康院都得?
其實係咪應該去醫院登記呢? (醫院登記左就有床位丫嘛。健康院??。。有啲唔係好明。。)

anyway, 唔該晒你呀!

首頁

尾頁

跳至