親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問有無人近期去過花蓮呀?

之前見有bk媽咪介紹呢度,唔知近期有無人去過呢,正唔正架,thx!

一間和風網站!

別墅

Re: 請問有無人近期去過花蓮呀?

yatjeh 寫道:
之前見有bk媽咪介紹呢度,唔知近期有無人去過呢,正唔正架,thx!

一間和風網站!

[size=x-small]Hello yatjeh:
在暑假時,我帶著二個小朋友就是住在"一間民宿"(住了三個晚上),給我的感覺:非常非常整潔,還有那豐富及漂亮的早餐,店主及其家人亦很好.如果你不介意房間裡沒有電視機的話,"她"是一個很好的選擇(對我來說).
,

還有以下的網址,內裡有價目表.希望幫到你.

一間民宿

子爵府

thx eto,

係呀, 我就係搵呢間民宿囉, 多謝晒妳的資料先, 咁請問民宿附近有無什麼旅遊點可介紹呢?

別墅

[size=x-small]Hello yatjeh:

不如你留e-mail給我,我把一些資料電郵給你,好嗎?我上次就

去了海洋公園及兆豐農場.人哋話"太魯谷國家公園"都很漂亮.
:lol: :lol: :lol:

子爵府

eto,

thx for the info., 請check pm!

別墅

yatjeh 寫道:
eto,

thx for the info., 請check pm!

[size=x-small]我已經e-mail給你了.請查收.

子爵府

eto,

巳收到喇, 多謝晒!

首頁

尾頁

跳至