美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

三十幾歲人, 而家先穿耳係咪好遲呀?

我自己冇耳"燶", 結婚時冇錢買鑽石, 所以冇唸過要穿, 但而家人老左, 有少少經濟能力, 見人戴d 鑽石耳環好靚, 但而家先黎穿係咪好遲?

大宅

Re: 三十幾歲人, 而家先穿耳係咪好遲呀?

穿耳邊到會分早與遲, 幾時穿都得架啦
~ Kayee & KK ~

民房

[size=small]I don't 穿耳 too, cos scare to have inflammation, and pain.

:tongue:

公爵府

2020勳章

有心唔怕遲 其實最緊要自己鐘意唔駛理人點睇

珍珠宮

好媽媽勳章

我都係over 30結婚前先穿耳, 當時是結婚老公買

複式洋房

我都好老土架! 我以前都覺得隻耳仔無孔, 才算完美, 雖然覺得人地d耳環好美,但連結婚都無穿耳,帶「夾」耳環算了。
但舊年(都係成30)突然心血來潮,「的」起心肝走去穿耳,到依家都無後悔呀!

男爵府

自己LIKE都得啦!
:-D

大宅

唔遲~ 我奶奶六十幾歲人都走去穿耳孔啦
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

大宅

It is never too late as long as you like it.

複式洋房

cottontail,
早d穿咪早d靚,遲d穿咪遲d靚,但係唔穿都會好靚!! 當年我十幾歲,我媽咪三十幾,我地一齊去穿,我都覺得無唔妥wor!

大宅

YanYan0116,
我有時聽d 人講, 穿耳係破相既一種, 可能係好事黎架, 既然你都穿左, 就唔好後悔啦, 再唔係等佢地自動埋口, 不過我唔知埋口之後仲有冇個"喇"~
多謝咁多位既意見, 我仲想問下穿左個耳"燶" 係咪要成日消毒同查藥架, 因為我個人比較懶, 我驚我懶得理, 到時又攪到發炎~

大宅

鍾意咪穿囉...穿耳好平常之嘛...冇所謂早定遲...

男爵府

有心唔拍遲, 女人帶左耳環可以有好多形象變化, 斯文又得, 高貴又得, 帶大圈又好有型.

子爵府

醒目開學勳章

鍾意就穿啦, 邊有分年齡架

別墅

支持你呀!我都係今年至穿, 31歲呀, 好多耳環款真係又平又靚.

首頁

尾頁

跳至