跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇一月媽媽打算去仁安生bb?

我見好似無人去仁安~想睇下有冇媽媽同我一樣去仁安順產hhehheehhehe.
我預產期15-01-2006

大宅

好媽媽勳章

Re: 有冇一月媽媽打算去仁安生bb?

我都會去仁安生.....不過我選擇開刀架....
預產期就:一月十二日
但開刀生應該會

洋房

我又無諗開刀呀~除非醫生建議要開刀啦~祝你生產順利呀~

大宅

我都會去仁安生, 預產期19/1, 但仲未知順產定開刀, 要問吓醫生意見再決定。
大家都要add oil, 生個肥肥白白小寶貝。

洋房

嘩..你預產期同我差唔多喎..我地可能會係醫院見面
可能平時產檢都見過你

男爵府

我都會去仁安生, 預產期8/2, 因冇得簡,一定要開刀,可能提早1月中至尾左右呀!希望可以見到你哋一齊傾湊仔經啦!

大宅

好媽媽勳章

我老婆就會去仁安生囉...
一月四號下午去...
不過係開刀...
希望到時可以見到面交留下呢心得啦...
祝妳同BB身體健康..

複式洋房

我都係在仁安生,我預產期是一月二十日呀..你體邊個醫生呢..?

別墅

hi,我預產期原本在12月28日, 但醫生話大多數我會遲產, 醫生話會在1 月4 日幫我催生或開刀, 所以變左1月份在仁安生啦! :-| (我係選了Dr Yu幫我接生, 你地呢?)

我會選4 人房, 希望到時可以有機會大家相認吓

大宅

好媽媽勳章

我係睇陳帆醫生呀

複式洋房

我係體駱綺霞醫生呀,,,,,,,

首頁

尾頁

跳至