跳至

首頁

尾頁

子爵府

睇左網上嘅flier都好似冇野十分平,一定會去Dick's買一對跑鞋畀老公,二個仔現在大了,叫佢自己睇啲video game邊個平。

大宅

cookingmama88 發表於 11-11-24 03:38
睇左網上嘅flier都好似冇野十分平,一定會去Dick's買一對跑鞋畀老公,二個仔現在大了,叫佢自己睇啲video g ...

我想買個 blender呀,原價要$29.99,果日$9.99呀!仲有想買啲玩具比仔仔。
但我哋呢度果日會落雨呀!如果落雨就唔出街啦。
我諗緊好唔好聽晚等仔仔瞓咗覺,叫 husband 睇住仔仔,我出去買呀!

子爵府

big007 發表於 11-11-23 14:59
我想買個 blender呀,原價要$29.99,果日$9.99呀!仲有想買啲玩具比仔仔。
但我哋呢度果日會落雨呀!如果 ...
可以現在上網睇睇,如果搵到平便唔駛出街。

珍珠宮

2021勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

我今日睇晒 D 報紙見都冇乜野真係特別平除左電子產品外但我地又唔駛買, 所以都未必會出去同人迫咯.

生活在花旗國一年有 300 天陽光普照的城巿裡

子爵府

我在Thanksigiving中午經過Best Buy見到有差不多20人排隊,頭個啲仲有營,翻屋企將個flier睇完都冇野買

超級版主

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔覺意去Mall度買咗個pasta maker,係手動heavy duty果隻,
從此就有新鮮pasta食,仲有一個大減價嘅爆谷機俾仔仔老師,
佢成日整爆谷俾學生食架。另外仲買咗架車仔俾個仔做聖誕節禮物,
又執咗一百蚊Godiva朱古力,以上所講全部都係用gift cards買,
之後老公朋友請食飯,今晚冇拎過錢出嚟。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

我買咗個 blender啦, $10, 呢間 shop 唔駛排隊。($9.99 果間要排隊)仲有買咗啲玩具比仔仔呀!好開心!

子爵府

我週六都有去Mall但係冇買到野,pasta maker都會考慮買,cyber monday 康寧http://www.shopworldkitchen.com/ ... 112611_CyberMonday1啲gadget有啲都平,冇shipping,或者買個angel cake pan。

大宅

我地成班女人去到target,見到條龍都走番轉頭,結果去咗macy,買咗塊9.9嘅griddle,其實都唔知會唔會用,叫做趁吓熱鬧,因為嚟咗度都係第一次去black friday sale,感覺好似過年行花市。

超級版主

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ckh689 發表於 11-11-27 10:02
我地成班女人去到target,見到條龍都走番轉頭,結果去咗macy,買咗塊9.9嘅griddle,其實都唔知會唔會用,叫 ...
下次你去Walmart或者Fry's仲得人驚呀,基本上D人係食完感恩節晚飯就出去排隊,
之前有年仲有人早一兩日排隊,我細佬今年去Walmart想買電視,
點知排完幾個鐘之後發現果間舖係冇貨架,個經理仲好衰,
話廣告上好細果D字寫明唔一定有,有好多人圍住佢投訴,
話明知好多人都係嚟買呢個電視,冇就一早應該貼告示出嚟,
好過要人排完幾個鐘話冇。

大宅

rose-mag 發表於 11-11-28 15:03
下次你去Walmart或者Fry's仲得人驚呀,基本上D人係食完感恩節晚飯就出去排隊,
之前有年仲有人早一兩日排隊 ...

所以我哋一開始都唔諗住去Walmart,因為年年睇新聞都見到Walmart有事發生,我哋都係當趁吓熱鬧,梗係安全至上啦!

男爵府

我黎左美國11年, 一次都未去過, 我真係好怕人多。

子爵府

以前有許多平野,有啲電腦配件/software係free after rebate,仲要唔係個啲不知道嘅牌子,老公3:00起身去排隊買,二個小朋友啲玩具都平1/3,近四、五年都冇咁平嘅野吸引我哋去排隊。

超級版主

我老公又係怕同人逼,但又要去買,人地3點去,佢6點去,
咩都冇晒啦,不過以前佢都唔係要買好hot deal果D,所以都OK。
早幾年我會上網買衫仔買玩具,因為真係平架,兩三蚊件T衫,
五蚊條褲,果陣我上倉咁買幾個sizes,而家對仔女已經四五歲,
呢D sizes唔知點解好少減價,減嘅時候都冇咩選擇,唯有係等The Children's Place減,
或者去Outlets買舊款,著唔到兩三季就唔啱著,我唔捨得買貴衫,
而且返學唔係整到好污joe就係整爛,買太貴都係浪費。
今年想買個兩個TV,一個俾62一個俾我媽,我媽果個細佬上網買咗,
62果個老公未睇啱,都有D幾抵嘅deals。

我個pasta maker係呢隻,喺Williams-Sonoma買, 要$70,
不過因為有人送咗張gift card,所以唔駛俾錢,如果唔係我會唔捨得買。
http://www.williams-sonoma.com/p ... m_src=PRODUCTSEARCH||NoFacet-_-NoFacet-_-All%20Nespresso%20Promo%20-copy%7CTop_Wide_free_shpping_extended-_-

子爵府

以前Old Navy季尾十分平,都係兩三蚊t-shirt,五蚊條褲,最平時衫1蚊和褲都係1.99,現在已經冇見到亦唔駛減到咁平,因為被加拿大人買晒。

Mall度有Williams-Sonoma,呢個pasta maker舖度有但係未見過大減價,上次舖度al-clad d5個pan75%off,我立即搬左番屋企。

首頁

尾頁

跳至