意見反饋
義工

產前產後 今日: 22|主題: 241054

BB 放屁

大宅

國民生產總值:3517

BB 放屁

唔知點解bb放屁時成日都喊, 面珠仔又谷到好紅, 佢係好用力去谷屁, 有冇其他bb都係咁樣???
bb已經滿月啦, 但係佢都未分到日同夜, 日夜都係2個鐘飲一次, 每晚我都好辛苦 :-( :-( :-(
5歲~~

子爵府

國民生產總值:11944

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: BB 放屁

我bb放屁時都係咁ar... 仲要好臭tim....

民房

國民生產總值:26

佢唔係食得太多就由佢食喇, 我bb一個月時, 2個幾鍾就要食, 醫生話一定要set到4個鐘, 但到左2個月多d, 佢成5個鐘先開始叫食, 唉, 總之佢初生時唔"制"佢啦. 佢而家唔係好肥咋.

大宅

國民生產總值:3517

但係佢2個鐘食一次, 每次2-3oz, 係咪好多呀???

5歲~~

大宅

國民生產總值:1876

kat923 寫道:
唔知點解bb放屁時成日都喊, 面珠仔又谷到好紅, 佢係好用力去谷屁, 有冇其他bb都係咁樣???
bb已經滿月啦, 但係佢都未分到日同夜, 日夜都係2個鐘飲一次, 每晚我都好辛苦 :-( :-( :-(

我個bb都係咁, 不過佢得十幾日人仔, 每次我都同
佢講唔好咁la, 唔靚女ga, 佢都要係咁

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.