意見反饋
義工

自由報料 今日: 45|主題: 268005

我遺失左本特區護照,但11月8日要上機,最快可幾時有?

男爵府

國民生產總值:8296

2019新春慶豚圓 2019勳章

我遺失左本特區護照,但11月8日要上機,最快可幾時有?

:-( :-( :-( :-(
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

水晶宮

國民生產總值:55355

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

Re: 我遺失左本特區護照,但11月8日要上機,最快可幾時有?

快d同入境處講.
我公司經理試過,下午上機,上午檢查護照先發覺已經過左期.點知兩個鐘內攪掂新護照.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

國民生產總值:2476

Re: 我遺失左本特區護照,但11月8日要上機,最快可幾時有?

有機票既話,即日可以有.
親身經歷...
Pretty Princess Petite Prince

複式洋房

國民生產總值:149

yes,有機票的話...上晝申請,下晝取

男爵府

國民生產總值:8286

好媽媽勳章 畀面勳章

MM朱古力 寫道:

:lol: :lol:

大宅

國民生產總值:3805

咁快,請問要幾多錢呀?
kingma 寫道:
[quote]
MM朱古力 寫道:

:lol: :lol: [/quote]

大宅

國民生產總值:4093

2019勳章

唔需要額外收費的.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.