潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我明天想著"驚"皮boot & 燈心絨四腳骨褲, 會唔會好誇張呢??

我明天想著"驚"皮boot同燈心絨四腳骨褲, 會唔會好誇張呢??

複式洋房

Re: 我明天想著"驚"皮boot & 燈心絨四腳骨褲, 會唔會好誇張呢??

一d 都唔會..我都係咁返工啦^^ , 妳可否形容下妳d 長靴呀

男爵府

Re: 我明天想著"驚"皮boot & 燈心絨四腳骨褲, 會唔會好誇張呢??

明天都唔係幾凍咋, 不如等週末先啦, 應該到時會涼d

子爵府

boot唔誇, 燈心絨四腳骨褲就幾誇 :mrgreen:

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

係囉.......燈心絨喎....我尋晚買左件c 絨衫, 番屋企試著. 嘩......熱到呢....除都除唔切.
garon 寫道:
boot唔誇, 燈心絨四腳骨褲就幾誇 :mrgreen:

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

OK
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

伯爵府

牛年勳章

boots ok
可以著條短褲 , 或短裙呀~~
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

星期六 or 日著會好 d, 因為呢兩日天文台話涼....

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

bobo101^*^ 寫道:
星期六 or 日著會好 d, 因為呢兩日天文台話涼....

Agree :wink:

水晶宮

多謝你地既回應呀~~~ :-P

其實我都覺得幾熱, 所以今日都無著到..... 短褲加boot好型丫嘛, 咪諗住今日著囉 (因公司有function). 唔緊要啦, 等下星期再凍d先著!!

其實應該唔係四腳骨褲, 應該係?短褲, 膝頭對上長度.....

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔係fa, 係都過兩日先著啦, 聽日都有 28 度喎, 誇左 d 啫..

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

男爵府

公司function膝頭對上短褲, 會唔會唔係幾好呀?四腳骨褲就好 d 喎. 個人意見, 唔好介意!

YuYuMother 寫道:
多謝你地既回應呀~~~ :-P

其實我都覺得幾熱, 所以今日都無著到..... 短褲加boot好型丫嘛, 咪諗住今日著囉 (因公司有function). 唔緊要啦, 等下星期再凍d先著!!

其實應該唔係四腳骨褲, 應該係?短褲, 膝頭對上長度.....

水晶宮

唔介意~~~

不過所謂function即係department自己人食飯之嘛~~~ :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至