嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

邊隻BB潤膚膏搽BB面最好?

大宅

Re: 邊隻BB潤膚膏搽BB面最好?

我個bb有時用恩膚露,有時用花士"令"搽面,而身體就用QV搽啦. :lol:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

QV
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

民房

thanks 兩位mama :lol:

男爵府

Hello, smallping

請問QV 係咩牌子潤膚膏呀? 係邊到可以買到呀? 有冇香料成份架, 香味重唔重呀? 初生BB 啱用嗎?

Thanks!

大宅

我用vendome
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

我都係.....

民房

我在千色店見過呢隻牌子,不過好似有好多隻用品,邊隻先係搽面呢?

大宅

Mustela cold cream very good!

大宅

Mustela facial hydrating cream
  Lulube was born weighing 3.2 kg

珍珠宮

Vendome, QV.

大宅

imcc0_0 寫道:

請問QV 係咩牌子潤膚膏呀? 係邊到可以買到呀? 有冇香料成份架, 香味重唔重呀? 初生BB 啱用嗎?

Thanks!

你可以去"萬寧"同"watson"都有得買,佢另外一個名叫"ego"不過你同sales講買"QV",佢地就會比你架啦.
:mrgreen:

複式洋房

我bb搽緊seba milk,可以搽面仔的!都幾好咁喎!

大宅

QV Cream ~ v.good!
藥房都有得買ga

複式洋房

我BB用Oilatum係萬寧有得賣, 可以預防濕疹幾好架!

大宅

Kiehl's

男爵府

vendome,又潤又香噴噴

該用戶已被刪除

別墅

胡廸 寫道:
阿B哥荼花油!!!

請問B 哥O係邊度買?

大宅

ego skin cream. 至work

smallping 寫道:
[quote]
imcc0_0 寫道:

Thanks!

你可以去"萬寧"同"watson"都有得買,佢另外一個名叫"ego"不過你同sales講買"QV",佢地就會比你架啦.
:mrgreen: [/quote]

首頁

尾頁

跳至