意見反饋
義工

在職全職 今日: 5|主題: 46672

[全職媽媽] 1yr old 可否食花膠

民房

國民生產總值:40

1yr old 可否食花膠

1yr old 可否食花膠

大宅

國民生產總值:1098

Re: 1yr old 可否食花膠

我有比花膠湯比囡囡飲,不過吃就冇因怕難消化~

珍珠宮

國民生產總值:32937

好媽媽勳章

koko
嘩, 你家d玩具好正喎, anpanman既鞦韆同activity table係邊樹買架, 仲有hello kitty既滑梯.
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

大宅

蕭夫人信箱,
anpanman既鞦韆同kitty滑梯係xx樂園換,座琴就係玩具店買,今日換左個anpanman滑梯阿囡今晚玩到唔肯訓覺~~

珍珠宮

國民生產總值:32937

好媽媽勳章

koko

嘩, 咁呀女咪有2座滑梯囉 座琴係邊間玩具店買架 ? 可否透露 ???? 嘩嘩嘩, 你屋企都好大喎, 如果唔係典裝得落呢d咁大件既玩具呀 ...

你指既xx樂園, 係咪'霧劍'樂園呀 ? 點解我唔見有呢d禮品換既 ? 嘩, 如果真係係果度玩, 咪玩左好多好多錢
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

民房

國民生產總值:40

Thank you

大宅

蕭夫人信箱,

係呀~阿囡依家有2座滑梯,佢兩個都好得like,係房玩下kitty滑梯又出廳玩包包滑梯~~座琴係深水埗批發店買,買一千有6折,折左430。我鍾意買大件既玩具,所以屋企玩具多數都大件少少,其實唔使要好大地方架,d滑梯用好少位。
全中~佢地大件玩具唔係間間有架~我有時都係同佢訂呀~我仲訂左個包包木馬,不過同佢地訂貨好激氣架~可以既見到現貨即換就最好~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.