懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

順產完係用腰封定收腹褲來收緊番個肚架

我見出面d腰封好像好厚咁呀!有無d好介紹呀?
thanks
[img][/img]

男爵府

Re: 順產完係用腰封定收腹褲來收緊番個肚架

頭1個月就用腰封...個d惡路走左先用收腹褲~
不過我就冇用收腹褲hehe :mrgreen:

[size=medium]*Humphrey*[size=small]04年8月28日10:40am係浸會出世7磅3安士

大宅

咪落地,

我想問是否一生完bb 就要用腰封呢! 那一隻牌子好呢?

男爵府

OT 寫道:
咪落地,

我想問是否一生完bb 就要用腰封呢! 那一隻牌子好呢?

我生完1個月開始用~~~之後用下唔用下因為我返工關係!
成日坐好唔方便!我見意買一件過個D就比較好因為行企都唔走位!!! 我買個個好似係係買大肚衫個間唔記得名SORRY!!!! 買2個SIZE!一個家下O岩帶既一個細D就GOOD!!!加埋我自己成日收腹動作~~~加油!

[size=medium]*Humphrey*[size=small]04年8月28日10:40am係浸會出世7磅3安士

大宅

我係護協買左perry ($132)不過中未用
你考慮下啦!!

複式洋房

POCKET呀!你果個厚唔厚架?
我星期三會去護協呀!到時唔知仲有無呢!
點解好像買極都買唔齊要用既野呢
[img][/img]

大宅

yan2978 ,
haha 我差唔多齊啦!!
我唔覺得厚喎,佢有d紋可以"誘"氣,應該唔會好焗,
而且我地冬天用,ok既
你去睇下啦,我買果陣中有好多

複式洋房

pocket!
哈~你買齊啦!!我連餵奶果d爸爸都係打算星期三係護協買埋咋!還點又唔洗長用!又夠平!hehe!
你幾時預產期呀?我都好快啦!!仲有20幾日咋!就見到bb 啦!好心急呀!不過又好怕到時好痛呀!
好啦!咁等我到時去睇下先!還點個價錢都ok丫!!hehe!!
[img][/img]

大宅

你都好"蚊"喎,我中有成6個星期
我几乎所有野都係護協買,去左2次就攪掂,
費事四圍走........
呀我中差個浴盆呀

首頁

尾頁

跳至