跳至

首頁

尾頁

大宅

(有短片啦~~)我bb四個幾月大..今日識嗌媽媽同爸爸

事原佢今早係張牀仔"樓"抱..我地無抱佢....要佢叫媽媽先比抱...搞咗一陣...佢真係叫咗媽媽(嗌咗幾聲"媽",之後就媽媽,嗌咗好幾次)...跟住又抱佢一陣.....
轉頭放番落牀仔...佢又喊...我話叫爸爸先抱抱....等多一陣佢又叫爸爸...成個過程都有錄底~~

好神奇呀...開心死~~~
咁細個識嗌爸爸媽媽??但佢未識轉身~~(你地bb幾大先識嗌架??)

[size=large]嗌媽媽短片click here~~

[size=large]嗌爸爸短片click here~~
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

男爵府

Re: 我bb四個幾月大..今日識嗌媽媽同爸爸

kam_1113,
wa wa wa!!! 好叻wor, 咁你bb 實好快識講野, 勁呀!

大宅

kam_1113,
ho 叻呀!!

大宅

eeetse 寫道:
kam_1113,
wa wa wa!!! 好叻wor, 咁你bb 實好快識講野, 勁呀!

但我估佢都係跟我講...仲未意識到我係佢媽媽..
不過都真係好開心好開心~~~~
bb大得好快~....

我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

大宅

wawawawawa~~~~~羨慕c我喇!

等我返去對住瑤瑤係叫講:媽媽媽媽媽先得!

男爵府

kam_1113,

我老公一個月前已經一見到Shirin就同佢講"Daddy", 而我就成日望住佢講"Mami", 佢只係好興奮, 但唔識講呀, 你個bb真係好醒呀, 佢食咩奶粉, 咁勁既

kam_1113 寫道:
[quote]
eeetse 寫道:
kam_1113,

但我估佢都係跟我講...仲未意識到我係佢媽媽..
不過都真係好開心好開心~~~~
bb大得好快~....
[/quote]

大宅

[size=medium]食緊能恩低敏(舊裝)
不過佢仲未識轉身???!!

[quote]
karmanshirin 寫道:
kam_1113,

我老公一個月前已經一見到Shirin就同佢講"Daddy", 而我就成日望住佢講"Mami", 佢只係好興奮, 但唔識講呀, 你個bb真係好醒呀, 佢食咩奶粉, 咁勁既
[quote]

民房

民房

星攝影 寫道:

你真可憐....比大臣delete左login 呀.... 低死....成日厚顏無齒地賣廣告...

民房

有本事就話明自己係 " bb cute " 啦 , 唔好係度扮三扮四 .

大宅

星攝影 寫道:
有本事就話明自己係 " bb cute " 啦 , 唔好係度扮三扮四 .

[size=large]咩事????你話我嗎?

洋房

各位媽咪早晨,

你們好!我都係6月媽咪。

我BB都仲未識叫Daddy同Mami!但係呢幾日,我發現我BB開始非常之認人。

複式洋房

你個be好叻叻wor.....

我個be都試過發口神 嗌過daddy, 都係聽過兩次! 但唔會嗌mammy : (
但佢最鍾意講 "oh dear" & " oh do" , 唔知佢"do"乜? do到口水係0甘流! 兩個月大已經係0甘dear同do... 而家4個月大啦, 會e e or or 拉到把聲好長0甘囉

大宅

orngng 寫道:
你個be好叻叻wor.....

我個be都試過發口神 嗌過daddy, 都係聽過兩次! 但唔會嗌mammy : (
但佢最鍾意講 "oh dear" & " oh do" , 唔知佢"do"乜? do到口水係0甘流! 兩個月大已經係0甘dear同do... 而家4個月大啦, 會e e or or 拉到把聲好長0甘囉

我果個都係成日流日水~~~
好搞笑~~~
自從果日之後..而家喊親都一路喊一路嗌媽媽~~~~

複式洋房

lovelybaby2005 寫道:
各位媽咪早晨,

你們好!我都係6月媽咪。

我BB都仲未識叫Daddy同Mami!但係呢幾日,我發現我BB開始非常之認人。

我個be又係呀, 總之冇抱過佢既人想掂佢都唔得, 懶巴閉!呢輪0向佢身邊行過, 唔理佢, 佢會" a" 0甘嗌你, 個c仔又幾好笑!

大宅

wor!!!你個bb好醒ar!!!!恭喜恭喜!!!我個仔就淨不斷喺度轉lor...

複式洋房

你個be都好叻呀識得轉! 曉反身未? 我0個個唔識轉, 又唔反身, 不過可以挨0向床邊企成5-10分鐘都得, 但要佢學坐呢, 3 秒都唔得, 即喊...
dorcaswong 寫道:
wor!!!你個bb好醒ar!!!!恭喜恭喜!!!我個仔就淨不斷喺度轉lor...

大宅

識反身啦, 反完仲不停喺度"ar...ar...."好大聲嗌!不過最初都吾識ga, 我幫左3-4次之後就識啦. 我個仔都好似你個be一樣, 吾肯坐, 一坐就伸直條腰"sir"落去, 但係最鍾意就係企, 真係激死!!

複式洋房

嘩, 你個be就叻叻啦,我個be教極都唔識轉,要幫佢反一半先識轉埋另一半,跟住就喊啦, 好似好辛苦佢0甘!仲要抖大氣tim,淒涼得佢 
dorcaswong 寫道:
識反身啦, 反完仲不停喺度"ar...ar...."好大聲嗌!不過最初都吾識ga, 我幫左3-4次之後就識啦. 我個仔都好似你個be一樣, 吾肯坐, 一坐就伸直條腰"sir"落去, 但係最鍾意就係企, 真係激死!!

大宅

不過識都有啲啲煩, 因為佢會1日24小時不斷喺度反, 但係反得太耐就唔夠力, 塊臉就"lui"落個地度,所以成日都要睇住佢, 幫佢反返轉.

首頁

尾頁

跳至