嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

大宅

屙ng ng流晒出黎....

bb已經飲o左4罐明治細仔...最近屙ng ng成日屙到背脊都係..因為都幾水....但又唔似肚屙...因為都係keep住2日屙一次...會唔會有咩問題?

禁止訪問

Re: 屙ng ng流晒出黎....

別墅

係咪開始出牙呀?

大宅

我睇過...又好似仲未出喎.....係咪飲呢隻奶粉係咁架...佢成日屙o左我都唔知....

珍珠宮

masiuling1218,

咁佢由第一罐已經係咁呀 應該唔會架喎, 我囝仔開始食既時候就水d, 不過穩定左就冇lu, 而家平均一日都2次ng ng架喎.

子爵府

係咪出牙仔呀,我BB出牙又係咁架
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

男爵府

masiuling1218 寫道:
bb已經飲o左4罐明治細仔...最近屙ng ng成日屙到背脊都係..因為都幾水....但又唔似肚屙...因為都係keep住2日屙一次...會唔會有咩問題?

我bb現在5個月大由能恩1轉明治,在轉奶期間便便ok,但全部轉完後,飲o左2罐啲便便就好稀和爛一日兩至三次便便,是否隻奶粉唔啱佢?? 咁啱佢又出玫瑰診醫生話唔關事,叫我轉番能恩1給bb,但還有7罐明治... :-( :-(

男爵府

漏屎屎通常係尿片唔岩size喎,包得唔夠高/深,試

大宅

咁我又冇諗住再轉...因為bb都食得幾好....係屙ng ng 水o的o者..其他都冇問題....佢又鍾意飲....希望遲o的食糊仔會好o的啦...

大宅

但佢宜家用pampers中碼...其實係大o左少少...要包實o的...我懷疑可能條片大得滯都唔定...但細碼又細得滯...

首頁

尾頁

跳至