意見反饋
義工
[2004年或之前] 請問有冇人係"Physical" 的會員?

侯爵府

國民生產總值:24274

請問有冇人係"Physical" 的會員?

因為會員推介
新舊會員都係$1800/year !
(現時$299/month,推薦:$150/month)
有冇人可以推介我呀?
我想做番運動呀!!!
就算唔做Gym
去焗吓steam都好丫!

侯爵府

國民生產總值:20995

Re: 請問有冇人係"Physical" 的會員?

3分鐘熱度
謙謙在2004年10月29日出世了!

侯爵府

妖... 

大宅

國民生產總值:2286

戇居SBB ,
唔好禁話kyleung啦 !我相信佢開頭

:-P :-P :-P :-P :-P :-P[img]

大宅

國民生產總值:2623

我係會員呀, kyleung, 可以點幫你呀?
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

伯爵府

國民生產總值:17592

我以前係會員,有咗就退出好耐
不過我4個家姐都係會員(有一個仲做埋永久 )
你想搵邊個做介紹都得ga
我過多一年都想join番
kyleung 寫道:
因為會員推介
新舊會員都係$1800/year !
(現時$299/month,推薦:$150/month)
有冇人可以推介我呀?
我想做番運動呀!!!
就算唔做Gym
去焗吓steam都好丫!

侯爵府

Yami:
Pls check PM!!

侯爵府

66:
因為我覺得自己運動量=0
身體差
所以想keep住一星期做到一次已經好好
不過我都好驚冇時間去

伯爵府

國民生產總值:17592

其實我幾鍾意去跳Aerolbic
我以前成日同個fd走到去cwb果間跳ga
淨係搭車都要成個鐘都去,你話我幾癲
150/m都幾抵.......第日有機會我地一齊la

民房

國民生產總值:55

我同個妹都想JOIN啊,你們夠人數未啊?

kyleung, yamichung 請check PM. thanks.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.