嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

請問是否有開倉買尿片的地址請告知

thanks
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

Re: 請問是否有開倉買尿片的地址請告知

thanks
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

別墅

我都無去過你打去問下Tel:24109813

珍珠宮

咩牌子呀

侯爵府

唔該晒puipui73
我問左原來買次貨, 有fitti

複式洋房

仲有patpat

侯爵府

好媽媽勳章

知唔知次貨,係次成點?
同埋有無得送貨?
唔知係咪咩碼都有呢?
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

複式洋房

咁有咩牌子呀?
幾錢到呀?
係打電話訂定要自已去買呀?

別墅

I will call on Monday la. Thanks

別墅

呢d都係正牌貨,只不過就係生產過程中,例如: 紙尿片上印刷既公仔印得唔好,於是佢就唔拎出市面賣, 有d就其他位置生產中正得唔夠好, 但用料都係一樣.
地址: 葵涌工業街屈臣士中心17字樓(全層) - 德實公司
tel : 2410-9813
(有fitti及pet pet紙尿片)
* fitti一箱220條 --- $190
* Pet Pet一箱220條---$150
(自取)

計落每條fitti要$0.8,我買nepia or其他牌子有d都係一蚊一條(仲要唔送貨)

複式洋房

咁我地係要打左比佢先定我地可以直接上去買就得呀?
我想問你講錢係咩碼呀?
sorry~麻煩左d

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今日剛買完, fitti (size M) $220/220, 百佳超值牌 $165/228 (size M), on more pet pet! 直接上去買ok! but u can call to confirm again!

侯爵府

好媽媽勳章

會唔會好大箱,好難攞?
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

首頁

尾頁

跳至