自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

依家駛唔駛買定口罩呀??

依家駛唔駛買定口罩呀??公價幾錢盒?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 依家駛唔駛買定口罩呀??

屋企仲有存貨

子爵府

買定lo~ 萬靈好似賣 $38/盒, 一盒30個~

複式洋房

我唔會買定啦. 早排公司裝修, 我係藥房買$1/ 個

男爵府

上次沙士,仲有好多存貨係屋企 :lol:

禁止訪問

子爵府

plato223 寫道:
上次沙士,仲有好多存貨係屋企 :lol:

我都係! :wink:

大宅

都幾貴,我覺得藥房會平d, d人話市民開始入貨啦!!

ypt,
買定lo~ 萬靈好似賣 $38/盒, 一盒30個~

大宅

me2
小草 寫道:
屋企仲有存貨

大宅

我都係, 唔知怕唔怕過期呢?

魚子 寫道:
me2
[quote]
小草 寫道:
屋企仲有存貨
[/quote]

別墅

口睪會過期?

子爵府

應該唔會過期.
我又係sars期間'責'左好多貨 :cry: 有d仲係高價購入的添 :-( :-( :-(

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

屋企仲有 D, 但係唔係太多, 不過唸到時要先買, 唔想放咁多係屋企....

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

仲有存貨

大宅

唔洗咁快買
BB保你大  皇帝仔BB

別墅

I saw the Crosstex Level 4 increased from HKD60 to HKD75 /box this week. I had threw away all those bad quality mask I bought during SARS period and bought some new Crosstex mask. I am afraid the school would require all students to put on masks so I need to keep the stock.

男爵府

好媽媽勳章

小草 寫道:
屋企仲有存貨

me 2

侯爵府

好媽媽勳章

我都仲有好多存貨

侯爵府

大人,小童仲有好多...幼兒果d就要入多2盒先.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題