美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人食過消腩丸/強化消腩丸????

唔知有冇用呢?會唔會or架?.......

多謝回覆!
I Love Chip & Dale~~~~:-D:-D

複式洋房

Re: 有冇人食過消腩丸/強化消腩丸????

I try several box but not effective.

Hipo
url=http://lilypie.com][/url]

大宅

我朋友叫我...唔好咁樣浪費..d 錢!!
**Loving You**

男爵府

想食粒丸仔就消腩?!! d奸商就係看準一d想瘦又唔想做運動既貪靚人士, 所以先至有咁多瘦身公司同呢類食左都冇用既產品。你睇下?! 張肉山就係咁樣發左, 租層樓住就要自己裝修300萬, 裝修費分分鐘貴過你住緊層樓!! 唔好再屣錢啦, 想冇肚腩, 永恆不變既一句: 做運動啦!

美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

子爵府

效果拍得住排毒美x寶,當年新出時,我試排毒美x寶,我媽試消x丸,效果真係好快o既,因為每日都大便勁通暢嘛,但又唔係肚瀉喎~但一停食三兩日個肚腩又好快返嚟囉,,未食完一樽就掉左嘞~
無耐睇到報紙,消委會驗到好多掛名中藥成份減肥藥雖然無西藥成份,但當中某種中藥係有輕瀉成份....排毒美x寶當時亦被點名o架!
咁貴o既瀉藥,唔會再食呢~

洋房

no work ! :evil:

別墅

想瀉去葯材舖買幾蚊雞"草決明"沖水飲,平到嘔 :tongue:
剩餘的錢捐去公益金做善事,好過益奸商

首頁

尾頁

跳至