產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問準媽咪食乜增加DHA既攝取? 邊隻牌子DHA或魚油好呀?

如題!
因過期居留成個星期,催佢又唔出嚟,結果俾人逮介出境(肚). 26/2(出世) 3.885kg 8.55lb 2/3(5 days) 3.76kg 8.27lb 28/3(1 m) 4.71kg 10.36lb 2/5 (2m6d) 5.80kg 12.76lb

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 請問準媽咪食乜增加DHA既攝取? 邊隻牌子DHA或魚油好呀?

我買一隻由海藻植物提煉而成的魚油丸, ,不會怕食多了水銀或有腥味. 可參考以下網站. my husband found to me.

http://www.healthwomen.com.tw/dha.q&a.htm

複式洋房

Re: 請問準媽咪食乜增加DHA既攝取? 邊隻牌子DHA或魚油好呀?

好喎!孕婦都可以食喎!thanks
因過期居留成個星期,催佢又唔出嚟,結果俾人逮介出境(肚). 26/2(出世) 3.885kg 8.55lb 2/3(5 days) 3.76kg 8.27lb 28/3(1 m) 4.71kg 10.36lb 2/5 (2m6d) 5.80kg 12.76lb

禁止訪問

大宅

我食雪肌X o既魚宝腦之源DHA 70,係屈臣士雪肌X專櫃買,$998一樽,一個月食2樽.

複式洋房

feebie 寫道:
我食雪肌X o既魚宝腦之源DHA 70,係屈臣士雪肌X專櫃買,$998一樽,一個月食2樽.

好貴喎!

大宅

可以食PHARMANEX隻MarineOmega, 大約$600

http://www.pharmanex.com/cgi-bin/imweb/imerge/static.do?mktId=5205&staticID=index.jsp&nextSiteArea=homenav

複式洋房

PETER太 寫道:
可以食PHARMANEX隻MarineOmega, 大約$600

http://www.pharmanex.com/cgi-bin/imweb/imerge/static.do?mktId=5205&staticID=index.jsp&nextSiteArea=homenav

孕婦食得嗎?每日食幾多?where to buy ut?

大宅

孕婦可以食, 你去網址上可以online訂講, 如果你有朋友做nuskin 或pharmanex 的也可以找他們幫你買。

大宅

elsin,

雖然係貴D,但我食開雪肌XD健康食品,我覺得真係好囉!

首頁

尾頁

跳至