美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

想問各位姊妹知唔知金都商場裡面邊間化妝好呀?

洋房

Re: 想問各位姊妹知唔知金都商場裡面邊間化妝好呀?

唔係好記得,應該係二樓,店名 Shadow, Tel : 23977229 朋友係搵 Crystal,我都唔知佢掂唔掂,因為個friend 係靚女黎,你知啦靚女化妝一定靚。你都係去門口睇下先。
有 friend 十二月結婚,問佢新娘化妝,booking 到明年一月。個friend係五、六月問佢。個friend係門口看,見到佢就化得幾靚。

如果你夠時間不防一試,我 friend 就慘,個個化妝師都 full book。你要揀好,就要早book。

128sukisuki 寫道:
因為細佬結婚想化個靚妝,但係唔知邊間好,請各位幫幫忙

複式洋房

128sukisuki :

我自己都係化妝師, 如果你唔介意, 可以PM我留email for detail :-P

大宅

金都冇個好,

男爵府

經典新娘嘅Kenus,我結婚時揾佢化,個妝好natural,不過佢好full架

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

pingbaby 寫道:
經典新娘嘅Kenus,我結婚時揾佢化,個妝好natural,不過佢好full架

我註冊同擺酒都係搵佢化架,成五年前咯

複式洋房

我有個化妝師化妝set頭好得架
我結婚找佢化過妝之後
我d姊姐同d friend個個都找返佢化妝
不過佢價錢就偏貴左d
如果你想知我pm比你丫

首頁

尾頁

跳至