意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 13|主題: 154041

[大埔區] 大埔邊間兒科Doctor好!!

大宅

國民生產總值:3491

大埔邊間兒科Doctor好!!

My baby is only 5 months old. She is fever!!

男爵府

國民生產總值:5891

Re: 大埔邊間兒科Doctor好!!

昌運中心胡兆雲..夠細心.

大宅

國民生產總值:3491

Thank you!
Dr. Wu is very nice!!

複式洋房

國民生產總值:483

張志強?

複式洋房

國民生產總值:224

周振軍

別墅

國民生產總值:527

張志強

複式洋房

國民生產總值:272

我囡囡都係睇張志強醫生。

民房

國民生產總值:14

Dr.Wu.他大病後看得好指細,我個仔哮喘病都係佢醫好,<兩年無病發>.

大宅

國民生產總值:4015

胡兆雲係一個有醫德同細心的醫生, 我個囡由出世開始睇佢. 而張志強是我本人睇, 佢都好好.
家齊、家慈囡囡係我的寶貝,兩個都是12月出世  :-)

別墅

國民生產總值:747

張志強好好

別墅

國民生產總值:627

enochlui

請問醫了多少時間? 間幾耐去看一? 每次收費是多少? 希望妳幫忙回答下, 因本人囝囝都有哮喘...

enochlui 寫道:
Dr.Wu.他大病後看得好指細,我個仔哮喘病都係佢醫好,<兩年無病發>.

民房

國民生產總值:14

mj:
轉咗胡醫生約兩年..
最初大約兩三日,因為好嚴重<佢係周XX到每日早晚聞氣,要食好多藥性重既藥>.後來胡醫生開咗D藥,約一個月,慢慢好轉,一星期一次,慢慢兩星期,跟住........現在兩個月一次,除非有其他病.
$200-$400要因藥而定.一般$200一次到)

<<3年半差不多4年 >>:wink:

別墅

國民生產總值:627

enochlui

謝謝你, 我的囝沒有那樣嚴重, 只是跑上來便會喘氣及有時告知我心會痛, 凍的幾天晚上好像呼吸不太順.小朋友身體有問題真難為父母...........

:cry:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.