產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

開完刀後冇左尿意

想問下有冇人試過開刀生完bb後,唔識話會急小便,要去廁所,到去廁所先發覺原來已經好多小便,而痾o既時候個膀胱又好酸痛呢
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

公爵府

Re: 開完刀後冇左尿意

小巫女女,

我有朋友之前生完都有咁既經驗,好似話要插尿管先痾到,但詳細就唔知了

小巫女女 寫道:
想問下有冇人試過開刀生完bb後,唔識話會急小便,要去廁所,到去廁所先發覺原來已經好多小便,而痾o既時候個膀胱又好酸痛呢

大宅

好媽媽勳章

貓貓媽咪:

你講o個d情況係係醫院發生o既,但係我已經返左屋企6日,但係都仲係咁
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼
該用戶已被刪除

公爵府

小巫女女,

如果仲係咁既情況, 你都係盡快去睇醫生好 d 喎, 唔使自己估估吓

水晶宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你去睇下醫生啦!!!

我只是在手術前插過尿喉放尿, 手術後, 我已經可以用尿盆小便的. 果時, 醫生, 護士同亞嬸, 都話我勁!!!

首頁

尾頁

跳至