嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB 食豆奶(百佳力)到6個月

咁咪冇A+/S26咁高營養羅,腦部/眼部會否發展不好架

大宅

Re: BB 食豆奶(百佳力)到6個月

My BB drink百佳力 as advised by nutritionist, now she is 10 mths old and looks quite gd!
by the way, 百佳力 is not豆奶.

MONKICHI88 寫道:
咁咪冇A+/S26咁高營養羅,腦部/眼部會否發展不好架

男爵府

LA
請問你BB 幾時開始食架,,食到10個月嗎,這隻奶好難買架,

大宅

Dear MONKICHI88,

she drank since 1 mth, the nutritionist has given me a list of stores available, or u can call Cow & Gate and ask them.

男爵府

LA
咁我都放心一點,,因為我驚冇DHA & ARA 會遲鈍添,,
我已經打去牛欄牌個度問啦, 佢介紹我去既地方,,間間都係得一罐存貨,, 今次好一點,,我要兩罐都有,,
其實牛欄牌買滿500都可送貨,,但我驚下個月覆診可以改番食正常奶粉就浪費了

大宅

我通常喺觀塘買,喺貨架我估有起碼6罐

男爵府

Re: BB 食豆奶(百佳力)到6個月..屎係"紅毛泥"色

LA:
請問你BB 食百佳力係痾乜野屎架,,我BB 近日痾好似"紅毛泥"既色的屎啊,,要否睇醫生啊.

首頁

尾頁

跳至