論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章

我有一個好賓賓介紹

年齡︰48歲
o黎左香港差不多有20年
英文唔錯
識聽識講部份廣東話
煮"食送"煲湯,朋友見到有讚冇"彈",成日都有新口味
買"食送"好節儉
佢已經有4個仔女
當年佢o黎香港時我10歲,妹7歲,仲有個細佬6個月.
依家湊我個仔都湊得好好,我個仔出世時只得2.65kg,佢由3個半月開始接手.可以睇下"熙熙的相簿"就可以見到佢一返來我個bb就開始愈來愈大隻.
2006年1月尾完約.
唔用佢o既原因︰經濟問題(因我打算辭職,申請公屋同做全職媽媽)

如有興趣或問題,請在此留言,唔好pm,因唔想重覆答多次差不多o既野.
如需要約見先pm留電話聯絡,thx!!

P.S.人冇十全十美,有時佢都會用爛o野.
最好用生鐵鑊,不"瘦"鋼煲.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

Re: 我有一個好賓賓介紹

我想問下如果佢揍兩個小朋友掂唔掂?因為佢年紀都唔細,會唔會好多病痛?如果我想請你呢個工人

水晶宮

好媽媽勳章

我想問下如果佢揍兩個小朋友掂唔掂? 冇問題佢好有耐性
因為佢年紀都唔細,會唔會好多病痛?唔多,只有血壓高,每個月見一次西醫,按時服藥就痛問題.
如果我想請你呢個工人

複式洋房

我現在正物識賓賓揍bb, 亦有興趣請這位極好"賓" 請e-mail給my e-mail address is [email protected] ! thank you !

大宅

請問可否約她見面? 請PM我聯絡方法.

thx!!

水晶宮

好媽媽勳章

B仔媽媽 寫道:
我現在正物識賓賓揍bb, 亦有興趣請這位極好"賓" 請e-mail給my e-mail address is [email protected] ! thank you !

請pm我留電話聯絡,謝謝!!

水晶宮

好媽媽勳章

mamameia 寫道:
請問可否約她見面? 請PM我聯絡方法.

thx!!

請pm我留電話聯絡,謝謝!!

水晶宮

好媽媽勳章

各位對我賓賓有興趣o既媽咪︰

由於我賓賓要到2006年1月25日先完約,為左唔好分咁多次約見,希望如需要見面可於11月27日約出來大家一齊見面。
時間︰午飯後
地點︰待定。如有興趣,可提出見面地點。

首頁

尾頁

跳至