自由報料

跳至

首頁

尾頁

民房

halloween 兒童衫

臨近萬聖節d衫越來越平.

我響一間小店買左一件女巫裝, 只係$32, 仲有大約10款選擇, 男女仔都有.

不如大家一齊報下料, 分享下.

男爵府

2020勳章

Re: halloween 兒童衫

請問你買果間小店係邊ga?

公爵府

2020勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

上星期係灣仔太源街用了$45買了(南瓜披肩﹐帽﹐頭飾和吹氣叉)

民房

我已經 PM 左比你.

其他想要地址/電話既, 請 send PM 我啦.

koo 寫道:
請問你買果間小店係邊ga?

子爵府

kwan0520 寫道:
上星期係灣仔太源街用了$45買了(南瓜披肩﹐帽﹐頭飾和吹氣叉)

請問有冇公主裙呀??thx!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我今日又去過,好多減到$35(我原先買左$59 :-( )
白雪公主裙$60
一般仙女裙�海盜衫褲�醫生衫褲�女巫裙�護士裙�天使裙....-$35
超人�蜘蛛俠-$45 (呢個無減到喎)
我重見有件3-5 yr 南瓜連身衣$18咋

男爵府

010 寫道:
我今日又去過,好多減到$35(我原先買左$59 :-( )
白雪公主裙$60
一般仙女裙�海盜衫褲�醫生衫褲�女巫裙�護士裙�天使裙....-$35
超人�蜘蛛俠-$45 (呢個無減到喎)
我重見有件3-5 yr 南瓜連身衣$18咋

could you tell me where to buy?
thanks!

伯爵府

好媽媽勳章

我上星期在太源街買左條白雪公主裙 $56
不過你地買時要CHECK 真D,因有D碼是錯的,因我買時話叫佢比中碼,好彩我睇下,好似好細件咁,但個牌又寫住"M"叫佢攞過件先OK !
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

大宅

可否告知詳細地址, 另有無for 2-3歲架?

民房

supergirl,

I already sent u the address of that store. Pls check PM.

大宅

[size=xx-large]灣仔太源街

Not a very long street, once you go out the WanChai MTR station -Hopewell centre exit !

複式洋房

010,

可否告知0個間shop地址或電話,我想買件大約2歲的連身南瓜衫比亞仔,thanks!

公爵府

2020勳章 畀面勳章

昨日行花園街, 近新世紀廣場落去電動流梯, 嘩, 個間玩具舖勁多人, 因為小朋友衫$38, 女仔有sallormoon, 小仙女, 公主裙, 護士等, 男仔就有蜘蛛俠, 南瓜等.好多衫買. 對面個間都好多萬聖節野買, 成條街都好有萬聖節氣氛. 我幫女女買左蝴蝶翼(有閃燈)及頭飾.

複式洋房

christina,

您見到的南瓜衫0係咪連身body,沒有間棉的?

公爵府

2020勳章 畀面勳章

anthonyma:sorry, 我無乜留意, 只看衫時看到咋.

侯爵府

anthonyma,cheukwing媽咪,各位:
其實係灣仔MTR-灣仔電腦城個出口一出,過左條馬路(對面係間金舖,跟住入到去左手面(有兩間)

第一間係全部都$35-都重有幾多款嫁,但女仔�大人多d
第二間先有$19南瓜連身衣,但我唔知2-yr岩唔岩身喎!試下叫佢拆比你望下得唔得啦!(件衫唔係間綿喎,係入肩嫁,可入面著多件衫打底!)

複式洋房

咁我下午去八0下先,thanks!

侯爵府

kitty 寫道:
我上星期在太源街買左條白雪公主裙 $56
不過你地買時要CHECK 真D,因有D碼是錯的,因我買時話叫佢比中碼,好彩我睇下,好似好細件咁,但個牌又寫住"M"叫佢攞過件先OK !

yes, me too, let open to check once you paid, your could request change if the size not fit.

複式洋房

剛去了花園街睇,冇2歲以下南瓜衫了,放工再去wanchai睇0下

大宅

Wanchai and Mongkok are the same owner ga ! Just Mongkok a little bit expensive because of the rent !

首頁

尾頁

跳至