心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好嬲

別墅

Re: 唔好嬲!

有個雞精廣告同你的場景一樣, 將D碗碟放入洗衣機洗!
一於玩下抑鬱症發爛渣, 唔係宣洩唔到, 真係神經病!

禁止訪問

大宅

哇 呢d乜人黎架,我覺得佢類人係唔應該有下一代的,如果佢地真係有左,真係不敢想像.
你都要好好睇住你bb,大吉利是講句點知d人會唔會痴起上黎分d大麻過你bb架.(請你唔好嬲我咁講)

禁止訪問

大宅

小香香

真難為你同呢d人住上2年~~~~我諗我一定發火同佢地開左波左好耐了...好話唔好聽,都唔駛佢地睇住你囡囡,只望唔好整喊佢都要俾人鬧,真係火都黎!!!!!!

大宅

THEY ALL SMOKING WILL DEEPLY AFFECT YOUR BABY'S HEALTH,PLEASE MOVE OUT ASAP FOR YOUR BABY'S HEALTH!
天朗在1998年12月31日晚上7:44分於東區醫院出生
天晴在2005年4月17日早上4:30分於瑪嘉烈醫院出生

別墅

可以既話,不如返去你媽媽度住,因為佢地太過份,唔可以再忍......
為自己的夢想而去想,到自己想到的地方,做自己想做的事。 因為你只有一次的人生及一次的機會去做這全部的事。

大宅

小香香

點解佢meet你個女塊面, 你都由得佢 ?..佢仲好大力咁meet左佢成十幾秒?? 係我即刻剷到佢上天花板嘞!咪等佢以為你唔介意至得架! 面左左都好過佢成日走黎虐待你個女啦! 佢喺度, 你真係一步都唔好離開你個女呀!

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

人善被人欺!

子爵府

好媽媽勳章

你同你老公講...叫你老公同佢細佬講唔好搣個女塊面...你老公會唔會同佢講架...我都好憎人搣我個仔塊面...我身為佢阿媽都未搣佢...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

咁你快d同你老公講...唔係你個女細...搣得多會流口水架...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章

魚生寫到:我男友都成日摵我塊面呀!

你可愛...你男朋友先搣你...

大宅

Re: 好嬲

咁既人都有, 唔幫手仲要搗蛋.....

係你頂得佢順, 比我一早x左佢..

我又冇收你人工, 要我同你地做妹仔

大宅

係啦﹐俾著我佢就搣唔到十幾秒﹐就算餵緊奶我都會撥開佢隻衰手﹐叫佢行開唔好攪住晒﹐不如我得閒又搣下你得唔得﹖你個樣都好“可愛”呀﹖﹗

唔駛怕面左左喎﹐唔幫手仲咁變態成日攪喊人地個女既都唔尷尬﹐你駛乜驚﹖

未生女前我好多時都唔夠膽出聲﹐只識得係心入面嬲﹐生女後母性大發﹐要自己強起黎先保護到囡囡。你都係呀﹐老公唔幫你就要自己諗計﹐唔好自己同囡囡死忍。

仲有同老公講BB喊又點﹖逢BB都喊﹐唔喊唔正常。如有人頂唔順BB喊就幫手睇BB﹐或幫手做家務﹐你咪有時間睇BB囉。話就話你唔駛返工﹐但屋企份工係24小時on call﹐冇放工時間﹐你老公咁叻話你俾BB喊﹐叫佢自己係屋企揍一日啦﹐仲要做埋你日常做既家務﹐做得掂先至好黎話你。

yyvonne 寫道:
小香香

點解佢meet你個女塊面, 你都由得佢 ?..佢仲好大力咁meet左佢成十幾秒?? 係我即刻剷到佢上天花板嘞!咪等佢以為你唔介意至得架! 面左左都好過佢成日走黎虐待你個女啦! 佢喺度, 你真係一步都唔好離開你個女呀!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題