意見反饋
義工
[葵青區] 葵涌村有無做窗簾好介紹?

大宅

國民生產總值:1705

葵涌村有無做窗簾好介紹?

各位好!

我就黎入伙,想近近地係附近做窗簾,有無好介紹呢?

仲有係,你地多數用咩類型窗簾?
布簾(會唔會有做埋紗簾呢?)?
羅馬簾?
捲簾?

可否講一講,謝謝!

註:其實我唔係媽咪,我未有小朋友的,但希望你地唔介意,可以解答我既問題.thx!

男爵府

國民生產總值:9220

Re: 葵涌村有無做窗簾好介紹?

保濟丸123 寫道:
各位好!

我就黎入伙,想近近地係附近做窗簾,有無好介紹呢?

仲有係,你地多數用咩類型窗簾?
布簾(會唔會有做埋紗簾呢?)?
羅馬簾?
捲簾?

可否講一講,謝謝!

註:其實我唔係媽咪,我未有小朋友的,但希望你地唔介意,可以解答我既問題.thx!

我係商場惠康果層果間到做,個囡仔好好人同老實,千其唔係幫襯地下果間,我去問價時佢開我三千幾我即走(我唔知佢係咪諗住我會同佢講價,所以開到咁貴),我一路走佢一路問係咪有朋友介紹來呀,計個好價比你啦。但我都無理佢走左。之后朋友介紹去左惠康果層果間,我全屋三房連聴都係1,900蚊,佢重全舖既布任選(不過小朋友既布比較少)。

廳--- 布簾連紗簾
書房---布簾連(姐)光布
囝囝房 ---羅馬簾
主人房--- 布簾連(姐)光布

大宅

比比 寫道:
我係商場惠康果層果間到做,個囡仔好好人同老實,千其唔係幫襯地下果間,我去問價時佢開我三千幾我即走(我唔知佢係咪諗住我會同佢講價,所以開到咁貴),我一路走佢一路問係咪有朋友介紹來呀,計個好價比你啦。但我都無理佢走左。之后朋友介紹去左惠康果層果間,我全屋三房連聴都係1,900蚊,佢重全舖既布任選(不過小朋友既布比較少)。

廳--- 布簾連紗簾
書房---布簾連(姐)光布
囝囝房 ---羅馬簾
主人房--- 布簾連(姐)光布

多謝你既回覆.

我都有留意到最低果層的窗簾鋪頭(因為好明顯咁可以見到),睇完你經驗之談,我決定去惠康果層買(兩間鋪價錢差好遠 ).

不過,我地打算十二月份入伙,係咪唔駛咁心急去訂呢?

兩個星期應該起到貨卦?!

男爵府

國民生產總值:9220

咁唔使咁快去訂,二個星期應該起到貨,因為我最近有朋友去訂都係大約一星期到就有貨。不過如果你有時間經過開咪入去睇下d布岩唔岩你心水先囉,如果d布唔岩你心水,價錢幾平都係假。

大宅

比比 寫道:
咁唔使咁快去訂,二個星期應該起到貨,因為我最近有朋友去訂都係大約一星期到就有貨。不過如果你有時間經過開咪入去睇下d布岩唔岩你心水先囉,如果d布唔岩你心水,價錢幾平都係假。

我對窗簾要求唔係好大,
淨係希望可以遮光,
而顏色希望清清地就ok. :wink:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.