意見反饋
義工
[2006年] 邊度照超聲波好?

大宅

國民生產總值:3006

邊度照超聲波好?

之前去政府度照咗,但係無講仔定女,同埋好似照得好求其咁~~~

宜家想搵私家照多次,不過都成7個月啦,預產期1月中,會唔會太遲呢?

大家比d意見! 介紹吓d唔太貴既醫生照超聲波!

伯爵府

國民生產總值:18262

Re: 邊度照超聲波好?

mytsoi.....妳去翹康醫務中心呀,佢有好多出名婦科醫生,包括余啟文,梁國齡,陳帆,冼世源....等,妳凈係想照超聲波,求其搵個都得,佢地收$380左右架炸~~!

t.s.t.美麗華大廈 - tel. 23770082

大宅

Thanks for yr information 米水!

大宅

重有無其他好介紹呀?

大宅

國民生產總值:3587

我7個月去照4d都照到性別。但2d照就唔知lu!!!

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:2197

我之前係九龍照都幾貴, 無端端又俾d補丸咁就收5百了,
不過有bk媽咪介紹係元朗有平既, 又近我所以今日都去
左照, 收三百咋 ! 又詳細又耐心解釋 ! 又會問需唔需要
補丸 !(總之好過之前睇開個醫生啦) 仲照得好清楚性別,
雖然我一早已經知道左係囡囡 >>

大宅

Dear J&D:

我老公個阿嬸之前都有去張國良度照,(佢肚裡面個b細我2個月)但係book咗成2個月先有得照~~~我book得黎,阿b都出世lu!! 不過都唔該晒你報料比我知 !

mytsoi

該用戶已被刪除

大宅

好,等我打電話去try try先!
thanks so much!

由 J&D 於 2005-11-01 00:39:22
如果你真係想照, 你打去丫, 你報預產期比姑娘聽, 有時可以打尖架...一係佢直情唔想接你姐, 否則唔通真係要等到生先有得照咩!!!

別墅

國民生產總值:746

mr2 寫道:
\
我想問你元朗個間係邊度?幾多號電話??

大宅

元朗個間係唔係馮樹明呀!!!如果係,我要明天才post到!!!我之前都係佢到照,係16weeks時照,已經照到性別了。其後我照了一次政府,加一次4D性別都係一樣。

大宅

sugarsugartse 寫道:
[quote]
mr2 寫道:
\
我想問你元朗個間係邊度?幾多號電話??[/quote]

sugarsugartse,
今日太忙冇上來, 不過已經pm左俾妳啦>>>

別墅

唔該晒呀........................

別墅

mr2:
我今日去左元朗馮醫生度照超聲波,個醫生真係幾好人,講得又詳細....................又抵,真係唔該晒你

大宅

mr2:
我今日去左元朗馮醫生度照超聲波,個醫生真係幾好人,講得又詳細....................又抵,真係唔該晒你

係呀!!!佢好好人,very nice。

大宅

mr2:

唔駛客氣啦>>有好野梗係要大家分享嘛>>

大宅

我打咗去張國良度問啦,wuwuwu...佢d booking full 晒啦,最快要1月23號喎~~~ :-(
最衰元朗果間對我黎講又太遠啦~~~

係第二個topic見有個bk媽咪介紹黃樹邦醫生,話照4d都係$480 jar wor!!!
有無其他媽咪睇過佢?分享吓d意見呀!
但係想問吓照4d會唔會好似照普通超聲波咁,check埋bb size 岩唔岩週數同手腳大細架?
定係4d只係just睇阿b個樣同性別呢?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.