意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 15|主題: 133710

跳至
[搵食推介] 大家覺得元綠好食D定元氣好食D呀??

洋房

國民生產總值:323

大家覺得元綠好食D定元氣好食D呀??

我就覺得元氣好食D,新鮮D,有創意D

複式洋房

國民生產總值:274

Re: 大家覺得元綠好食D定元氣好食D呀??

當然是元氣
元祿除食物質素差之外,仲有一樣係我最憎的---就係成鬼日播住班英皇砍手的mtv.

大宅

國民生產總值:4154

2019新春慶豚圓 2019勳章

Agree !

快樂老實人 寫道:

大宅

國民生產總值:1431

yeah yeah
快樂老實人 寫道:

明日之<猩> - 卓彥

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:2124

我反而鍾意食元綠多dd 喎...

洋房

國民生產總值:99

各有各好. 不過都係元氣好dd

大宅

國民生產總值:3424

元氣 -
元綠 -

大宅

國民生產總值:3103

畀面勳章

我覺得元氣好d!!
元祿越做越濫,種類繁多,我入去都係想食吓迴轉壽司,剌身啫,其他的我不如去日本料理餐廳食,何必要揀元祿喎!

男爵府

國民生產總值:5865

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

元綠多啲variety噃,講好食我覺得差不多!

侯爵府

國民生產總值:20058

[size=large]元氣好d!!

公爵府

國民生產總值:27102

好媽媽勳章

元氣

大宅

國民生產總值:3378

元氣
[[img align=left]http://mud.mm-a4.yimg.com/image/1006670551[/img]

寶石宮

國民生產總值:372711

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

得e 兩間緊係元氣喇..
但........................我幾個月前, 三個人去元氣食, 叫了幾碟一路食一路鬧...橡杖蚌" 腥" , 北寄貝 " un" ....等等, 快快食完, 即埋單去食其它野....

民房

國民生產總值:39

元氣啦~但最衰就係我最鍾意既蟹籽沙律果度就唔好食... :-(

別墅

國民生產總值:726

元氣好d 但我最愛'峰壽司'

大宅

國民生產總值:4010

[size=x-large]元氣

珍珠宮

國民生產總值:44689

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

元氣 of course

別墅

國民生產總值:625

絕對同意, 我都係極愛 "峰壽司"!!

smartkaka 寫道:
元氣好d 但我最愛'峰壽司'
大家好!! 我係乖乖豬妹!!

民房

國民生產總值:37

如果只是這兩間選擇, 當然是...

[size=xx-large]元氣啦.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.